射精時間

收藏  |  訂閱
16  10.6k

引用:
原帖由 oscar3302 於 2020-9-3 10:52 發表 查看引用來源
一個正常人,幾耐射精先叫正常?如果太快又有咩方法可以耐d?
問過141囡囡, 70%客都系插入閪窿後, 3-5分鐘射精.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-3 18:03 發表 查看引用來源
雖然唔多, 但見過幾對都係幾分鐘就出, 自己都唔係長途精英, 特別係太耐冇出, 如果用口仲會快出啲, 試過耐冇出用口唔使一分鐘就爆, 環境都有影響表現, 有觀眾「 嗨爬」 啲都會做快鎗手..... ...
141囡囡話, 有d客食完藥上去, 條鳩屌極都仲硬, 但射吾到精, 十分辛苦!

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-4 16:33 發表 查看引用來源
好彩冇試過咁辛苦啫😅
最好緊系吾食藥啦. 條鳩得過硬字, 龜頭無快感, 射吾出, 好慘!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-6 13:27 發表 查看引用來源

從來冇食過藥,試過四/五次同老婆做,抽插咗好耐,都應該有四/五分鐘都射唔出,自己又覺得好冇癮,老婆開始冇水出,卒之收工唔做走咗去沖涼。
又唔知點解 , 試過幾次一插入西窿度就即刻射,呢鑊又輪到佢冇引,佢都未開始興奮, 我已 ...
師兄, 我會先乃囡囡兩塊唇, 再用手指插佢閪窿, 直至佢半飽. 即刻屌鳩佢, 有時可以一齊黎高潮.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-8 12:31 發表 查看引用來源
都唔係年青啦,可能年青時少用就真。

可以試下先乃囡囡兩塊唇, 再用手指插佢閪窿, 等佢半飽. 即刻屌鳩佢, 大d機會一齊黎高潮.

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-8 15:12 發表 查看引用來源
硬入真係好正,反而半軟咁,做耐啲都唔湯唔水咁
肯定啦. 但歲月不鐃人. 細佬系要六點半都無計!

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-9-10 08:52 發表 查看引用來源
但我見日本男優好少軟鞭,反而鬼佬多D!
關德興徒弟? 擅長"打軟鞭"!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-11 06:42 發表 查看引用來源

只係有幸去過外地啲天體村, 碰啱海灘某啲靚位或單位露台隔離嘅「給袍」唔介意有觀眾咁就見識過呢.
以前系"冬管", 試過只得一間酒店房, 同另一滾友. 帶兩條女番房屌. 兩張單人床, 四個人, 你眼望我眼. 大家真系幾分鐘就射精.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-14 14:02 發表 查看引用來源

呢啲冇得傾, 太刺激, 我孖個台灣朋友咁嘅情況都會變咗更快嘅快鎗手 , 經驗豐富嘅 C 兄就會頂得耐啲.
兩條女, 梅花間足嗌, 加埋"啪啪啪", 好似交響樂.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-14 20:03 發表 查看引用來源
人妖我見到波都唔想揸,仲話要屌?怕怕

系曼谷Phrom Phong & Nana, 晚上d酒吧好多人妖. 都幾多鬼佬幫襯, 飲完酒就上房.

前往最後回覆