心水共贏,分享,交流!個人意見只供分享😁

收藏  |  訂閱
27  12.8k

我又忍唔住走去追番總理,又奶野!

回覆 98# 月影偷情 的帖子

我之前由251場追海島材子,以為轉谷1650博,追到返沙田千六千八,529又返谷1650用未開齋嘅馬雅,我放棄了轉左買湛江最醒(-7lbs又檔好),順便同尾場隻友港友笑串過關😆,馬雅就開齋了好😂
源源動力轉泥轉倉初出追得過吧,潘頓30/3親自試泥閘第一。

回覆 100# 月影偷情 的帖子

現在大熱。。。。。。
激賞上次都好多人睇好,比潘頓夾死左,今次檔位又唔好,想追皓南呢隻開齋,點睇?

回覆 103# 月影偷情 的帖子

友港友笑配最討厭的巴度,今次不追了。。。。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-28 22:48 發表 查看引用來源
尾場要开4号呀😟😛✌️✌️……方厩要起孖!!
又第四。。。。。。。。。。

附件

Screenshot_20210429-005725_Racing Touch.jpg (229.24 KB)

Screenshot_20210429-005725_Racing Touch.jpg

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-12 17:34 發表 查看引用來源
12/5 沙田夜賽: 提供馬房位置🐴何厩3隻。
R 2 : 12
R 5 : 12
R 6 : 9
可試下3串1過佢應該好分頭😅
我又追激賞了。。。

可惜纪利雄星追唔切🙃

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-13 06:48 發表 查看引用來源

C兄👍🏻👏冷腳好分過熱頭✨……我又輸😒咗!………真係想投降,唔玩(😣😣買到冇心機).
我之前都有輸到咁諗,不過好難忍到,有D馬又追開,
唔賭唔知運氣好,落注誓要馬會倒!赢到大叫你LM😂

回覆 117# 月影偷情 的帖子

沉日比较忙,冇上黎group睇,只賽前買了1/2/10場方嘉柏過關就算,點知原来應該係要買何兄先啱,買左就發達了成皮野以上😆

回覆 120# 月影偷情 的帖子

又追友港友笑同雷公。。。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-6-3 06:43 發表 查看引用來源

咁你應該中尾Q…👏👏🤭恭喜!
你又會估到😁不過中十蚊冇過關冇咩用。。。
之前有追開冠寶駒,不過估唔到有咁多W
比隻肥仔威威D早飛嚇親,不過次次到尾場d飛都好亂!
再之前中左隻好好彩彩等過落友港友笑跑第四19倍P都冇,
今次又係好好彩彩過落去,但我冇買了,所以都唔想佢跑W了😂再唔赢的話拉返去希斯到😂

附件

前往最後回覆