上一頁下一頁
發新話題

心水共贏,分享,交流!個人意見只供分享😁

收藏  |  訂閱
144  12.7k

回覆 100# 月影偷情 的帖子

現在大熱。。。。。。
激賞上次都好多人睇好,比潘頓夾死左,今次檔位又唔好,想追皓南呢隻開齋,點睇?

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-4-16 16:34 發表 查看引用來源
現在大熱。。。。。。
激賞上次都好多人睇好,比潘頓夾死左,今次檔位又唔好,想追皓南呢隻開齋,點睇?
唔追…10倍左右唔值博😒

今次買2串3位置Q 過R 7 同 R 8 高厩 2隻馬搭以下2隻✌️😅過到關就肥仔咯🤭😂😂
R 7 :10 源源動力
R 8 : 6 秒秒精彩

.

明天28/4 跑馬地夜賽
博冷P買3隻"拍檔"………希望過晒關😂😂😂

回覆 103# 月影偷情 的帖子

友港友笑配最討厭的巴度,今次不追了。。。。

回覆 104# 晚間粗俗的馬 的帖子

係喎……都唔要😒……

估計方厩R8-9場會去果口孖寶。所以就落注3串7Win過佢3隻
R 6 : 3
R 8 : 11
R 9 : 4

回覆 105# 月影偷情 的帖子

方厩🤭😏R 6 : 3 第一Win😁已中……

回覆 106# 月影偷情 的帖子

尾場要开4号呀😟😛✌️✌️……方厩要起孖!!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-28 22:48 發表 查看引用來源
尾場要开4号呀😟😛✌️✌️……方厩要起孖!!
又第四。。。。。。。。。。

附件

Screenshot_20210429-005725_Racing Touch.jpg (229.24 KB)

Screenshot_20210429-005725_Racing Touch.jpg

回覆 108# 晚間粗俗的馬 的帖子

明天 8/5 沙田日賽:
R 7 : 10 都柏名駒 膽 拖超音鼠。/下射孖寶 都靈紅星✌️😁

12/5 沙田夜賽: 提供馬房位置🐴何厩3隻。
R 2 : 12
R 5 : 12
R 6 : 9
可試下3串1過佢應該好分頭😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆