上一頁下一頁
發新話題

心水共贏,分享,交流!個人意見只供分享😁

收藏  |  訂閱
144  12.6k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-12 17:34 發表 查看引用來源
12/5 沙田夜賽: 提供馬房位置🐴何厩3隻。
R 2 : 12
R 5 : 12
R 6 : 9
可試下3串1過佢應該好分頭😅
我又追激賞了。。。

可惜纪利雄星追唔切🙃

附件

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-12 23:10 發表 查看引用來源

我又追激賞了。。。

可惜纪利雄星追唔切🙃
C兄👍🏻👏冷腳好分過熱頭✨……我又輸😒咗!………真係想投降,唔玩(😣😣買到冇心機).

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-13 06:48 發表 查看引用來源

C兄👍🏻👏冷腳好分過熱頭✨……我又輸😒咗!………真係想投降,唔玩(😣😣買到冇心機).
我之前都有輸到咁諗,不過好難忍到,有D馬又追開,
唔賭唔知運氣好,落注誓要馬會倒!赢到大叫你LM😂

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-13 13:26 發表 查看引用來源

😁👍🏻🐴……

19/5今晚跑馬地夜賽…主力 R 8 : 3 飛凡😌勝👍🏻😛

回覆 115# 月影偷情 的帖子

明天23/5 沙田日賽 初步提供:
R 3 : 6 大鸿利
R 4 : 9 速遞奇兵 拖 2 大籐王 位置Q ,如買三重彩 可拖 1/3/7/8
R 10 : 4 勝靈之駒 W+P

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-13 13:26 發表 查看引用來源

師兄,有乜心水😅😁

回覆 117# 月影偷情 的帖子

沉日比较忙,冇上黎group睇,只賽前買了1/2/10場方嘉柏過關就算,點知原来應該係要買何兄先啱,買左就發達了成皮野以上😆

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-31 15:19 發表 查看引用來源
沉日比较忙,冇上黎group睇,只賽前買了1/2/10場方嘉柏過關就算,點知原来應該係要買何兄先啱,買左就發達了成皮野以上😆
係啦!😯……😣

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-31 15:19 發表 查看引用來源
師兄 ,😏😌你听日有冇心水呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆