上一頁下一頁
發新話題

心水共贏,分享,交流!個人意見只供分享😁

收藏  |  訂閱
144  12.7k

回覆 90# 月影偷情 的帖子

大熱次熱+,應該派彩不太多

12/4 沙田日賽初步提供:
R 3 : 8 福星高照
R 9 : 8 天外天
R 10 : 8 勇趣

回覆 92# 月影偷情 的帖子

今次好快。。。發x發x發😁

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-4-9 23:43 發表 查看引用來源
今次好快。。。發x發x發😁
純屬個人觀點(選有D分頭),只供參考😬。

如果選贏面高的,首選係 R 8 : 2 速遞奇兵,其他就 R 11 : 6 銀馳 (放頭跑).……還有一點參考係同場的4歲馬系列: 6/8/9/10 有機會曾贏特別獎金有100萬。

回覆 94# 月影偷情 的帖子

Keep 中咗 2 速遞奇兵 搭 3犀利時光 位置Q + 複式隻膽三重彩 。😬😬😁

2 速遞奇兵 贏得輕鬆,下次仍可繼續👍🏻

回覆 95# 月影偷情 的帖子

14/4 跑馬地夜賽初步提供:

R 5 :2 夢幻戰士 搭 10 逍遙駒 正Q+位置Q

我又忍唔住走去追番總理,又奶野!

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-4-15 10:31 發表 查看引用來源
我又忍唔住走去追番總理,又奶野!
我都係😒😔……追隻逍遙駒…奶野!😰
本周六……又有隻…源源動力…唔知追唔追好?😒😒🤔

回覆 98# 月影偷情 的帖子

我之前由251場追海島材子,以為轉谷1650博,追到返沙田千六千八,529又返谷1650用未開齋嘅馬雅,我放棄了轉左買湛江最醒(-7lbs又檔好),順便同尾場隻友港友笑串過關😆,馬雅就開齋了好😂
源源動力轉泥轉倉初出追得過吧,潘頓30/3親自試泥閘第一。

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-4-15 12:27 發表 查看引用來源
我之前由251場追海島材子,以為轉谷1650博,追到返沙田千六千八,529又返谷1650用未開齋嘅馬雅,我放棄了轉左買湛江最醒(-7lbs又檔好),順便同尾場隻友港友笑串過關😆,馬雅就開齋了好😂
源源動力轉泥轉倉初出追得過吧,潘頓30/3親 ...
轉倉就係🤔✌️求交代😅7倍左右Win👍🏻
配腳會揾1/3/7.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆