Work from home 荒淫事

收藏  |  訂閱
25  16.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 14:32 發表 查看引用來源
好耐無寫包膠啦 今次講講o係屋企辦公o既咸故

是咁的, 我又唔係日日都咁hea, 間中都要返去office, 男友(主人)都係,
所以要夾時間囉, 平均一個禮拜1-2日可以work from 人地個 home

o係另一版吹過少少在家辦公 ...
估唔到你都番黎,we Lomé

樓主呢兩日忙緊新包膠

正係睇都覺得正😍😍😍

引用:
原帖由 phowong 於 2020-9-6 01:04 發表 查看引用來源
估唔到你都番黎,we Lomé
一直都喺度,只係無出聲啫😜

哈哈,做乜變咗旁觀者嘅
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-6 09:52 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-6 09:52 發表 查看引用來源
無左吹水post呢到都係有d悶😅😅

講真,我覺得唔算荒淫,人物,時間,玩法都夾好晒。少咗突如其來的刺激感!
我反而妳工作緊佢突襲妳,咁會荒淫啲,想做就做的任性。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 14:32 發表 查看引用來源
好耐無寫包膠啦 今次講講o係屋企辦公o既咸故

是咁的, 我又唔係日日都咁hea, 間中都要返去office, 男友(主人)都係,
所以要夾時間囉, 平均一個禮拜1-2日可以work from 人地個 home

o係另一版吹過少少在家辦公 ...
自從有疫情同埋回復單身已經好耐無搞
不過內容比較正路
都ok la
同地下有關既(精射係地舐返)都係安全重要唔好做, 始終武漢肺炎病毒痴係地, 唔小心中左可以攞命

引用:
原帖由 sk263 於 2020-9-4 23:57 發表 查看引用來源
我返而等女友開zoom先玩,佢多數上身著0L裝,下身著條底底就算,等佢開到咁上下,捐落枱底啜佢粒豆,D水多到滴出來再奶,佢好快就到咗,開完會佢話好正,好似係佢D同事面前搞嘢咁又唔可以叫出聲,佢來果一刻我個頭都俾佢夾爆咁滯就知佢 ...
唔得啦, 人地辦公好認真, 好似殺人咁o既面口
不過咁仲好, 我就係中意佢呢點 夠man

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-9-6 12:01 發表 查看引用來源

自從有疫情同埋回復單身已經好耐無搞
不過內容比較正路
都ok la
同地下有關既(精射係地舐返)都係安全重要唔好做, 始終武漢肺炎病毒痴係地, 唔小心中左可以攞命 ...
無啦 射o左落地無舔返, 講緊只不過係射o係面要小心唔好滴落地啫
亦都可以理解為就係因為落o左地o既唔舔得 = 浪費, 所以要罰
(最後當然唔可能一滴都無落地啦, 加o左7 籐 )

前往最後回覆