出街著短裙唔著底褲

收藏  |  訂閱
12  94.5k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 08:26 發表 查看引用來源
一樣啫,有啲二,三十已經打壞咁。所以同年齡無關

好似我咁................

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 10:50 發表 查看引用來源
你發生咗乜嘢問題?講出黎睇下幫唔幫到你

我應該好潺, 廿歲出頭嗰陣都要成一用手"搞住"先可以維持硬度
成日都好易軟返, 好彩都生咗兩個仔

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 12:33 發表 查看引用來源
做下啲體能運動,有幫助的

家陣都無所謂囉, 同老婆分開咗住
不過近排夜晚瞓瞓下好多時都會硬得好犀利

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-9 17:07 發表 查看引用來源

唔通你係batman 晚上至起動
無喇.........我呢啲硬咗都好易軟
所以我永遠都唔敢偷食, 自己知自己事, 費時失禮人

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 21:41 發表 查看引用來源
樓上師兄要睇吓中醫針灸...吉吓J 仔
冇喇, 家陣啲時間同心機都攞哂嚟湊仔
朝頭早一做起身就去佢哋嗰邊同佢哋起身換衫返學, 放工接完佢哋放學返屋企, 夜晚啲時間就上youtube聽kol講政評
週末就成家出街食下嘢同睇下帶佢哋去邊度玩, 同埋同佢哋沖埋涼上床瞓覺先走
所以真係冇乜時候再諗/做其他嘢

最多都係返到公司及𥄫下女, 不過都係得個睇字

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-9 21:35 發表 查看引用來源

嘩,好少男人咁坦白,加油,你好過果d成日認屎認屁既人,出到黎都係軟腳蟹!
軟腳蟹........我諗其他人真係會少之又少

反而十幾年前識得有個大叔(50+) 晚晚聽到佢搞(機緣巧合下) 仲要係拆樓咁嘈, 之後仲搞大埋人哋個肚........

引用:
原帖由 AiUehara 於 2020-9-9 23:53 發表 查看引用來源

咁佢都幾砌得喎...
有次佢哋去KL旅行玩幾日, 我諗除咗行街shopping買名牌比條女之外, 都係喺酒店日砌夜砌㗎喇
又咁啱見到佢哋返嚟入門口, 見到佢雙手拎滿哂行李, 面不紅氣不喘, 真係勁過我當時已經係屬於"打壞"嘅後生多多聲

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-10 16:36 發表 查看引用來源

求介紹..HA HA
而家佢都60+啦
而且我居住嘅地方唔係香港, 仲有呢條女所有嘅關係都係同$$$有關, 唔係你想嗰種
個大叔有米咪有得屌囉, 佢投資咗唔少㗎, 又新車又股票加埋租屋同生活費, 又要出入名店飲飲食食買名牌
不過之後佢間公司唔掂, 要由揸Benz變揸十鳩幾年嘅舊車, 真係睇見都心噏

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-9-12 10:23 發表 查看引用來源
我都要練下條利先 哈哈
我下半身唔爭氣, 所以好多年前已經練定條脷

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-14 14:07 發表 查看引用來源

好多男人都係呢個心態。
最弊肯嘅女人真係少之有少

前往最後回覆