上一頁下一頁
發新話題

出街著短裙唔著底褲

收藏  |  訂閱
415  93.8k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 10:50 發表 查看引用來源
你發生咗乜嘢問題?講出黎睇下幫唔幫到你

我應該好潺, 廿歲出頭嗰陣都要成一用手"搞住"先可以維持硬度
成日都好易軟返, 好彩都生咗兩個仔

做下啲體能運動,有幫助的
引用:
原帖由 manray 於 2020-9-9 11:52 發表 查看引用來源

我應該好潺, 廿歲出頭嗰陣都要成一用手"搞住"先可以維持硬度
成日都好易軟返, 好彩都生咗兩個仔

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 12:33 發表 查看引用來源
做下啲體能運動,有幫助的

家陣都無所謂囉, 同老婆分開咗住
不過近排夜晚瞓瞓下好多時都會硬得好犀利

引用:
原帖由 manray 於 2020-9-9 13:00 發表 查看引用來源
家陣都無所謂囉, 同老婆分開咗住
不過近排夜晚瞓瞓下好多時都會硬得好犀利
唔通你係batman 晚上至起動

夜神起義,專炮製妳呢啲淫貓女
引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-9 17:07 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-9 17:07 發表 查看引用來源

無喇.........我呢啲硬咗都好易軟
所以我永遠都唔敢偷食, 自己知自己事, 費時失禮人

引用:
原帖由 manray 於 2020-9-9 21:04 發表 查看引用來源

無喇.........我呢啲硬咗都好易軟
所以我永遠都唔敢偷食, 自己知自己事, 費時失禮人
嘩,好少男人咁坦白,加油,你好過果d成日認屎認屁既人,出到黎都係軟腳蟹!

樓上師兄要睇吓中醫針灸...吉吓J 仔

我都係過來人,之後聽朋友建議,一星期五日做吓運動(做健身,跑步,游水),雖然回不到十八二二咁一日幾劑都得,但真係硬咗同持久左,最重要真係身體健康返曬來唔會成日咁攰。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 21:41 發表 查看引用來源
樓上師兄要睇吓中醫針灸...吉吓J 仔
冇喇, 家陣啲時間同心機都攞哂嚟湊仔
朝頭早一做起身就去佢哋嗰邊同佢哋起身換衫返學, 放工接完佢哋放學返屋企, 夜晚啲時間就上youtube聽kol講政評
週末就成家出街食下嘢同睇下帶佢哋去邊度玩, 同埋同佢哋沖埋涼上床瞓覺先走
所以真係冇乜時候再諗/做其他嘢

最多都係返到公司及𥄫下女, 不過都係得個睇字

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆