上一頁下一頁
發新話題

出街著短裙唔著底褲

收藏  |  訂閱
415  94.2k

回覆 1# 卓盈 的帖子

無圖無真相喎。。。要後教而先請!腥張相嚟刺激下我個老下垂體得啩🤤

引用:
原帖由 bendingleft 於 2020-9-15 18:50 發表 查看引用來源
無圖無真相喎。。。要後教而先請!腥張相嚟刺激下我個老下垂體得啩🤤
同你好熟呀?

回覆 132# 卓盈 的帖子

medium rare 啱唔啱食。。。最多請妳食牛扒嘞😋

自問係街真係未見過裙底入面有女人無著底褲,若有幸得見,真係會不敢相信眼睛所見。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-16 08:35 發表 查看引用來源
自問係街真係未見過裙底入面有女人無著底褲,若有幸得見,真係會不敢相信眼睛所見。
港女真係冇咁蝕底畀你哋, 唔帶胸圍都或者有機會見到,著裙冇著底褲你哋諗都唔好諗。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-16 13:22 發表 查看引用來源

港女真係冇咁蝕底畀你哋, 唔帶胸圍都或者有機會見到,著裙冇著底褲你哋諗都唔好諗。
尋日喺街頭(某英語國家)見到一位好窈窕嘅後生女(我睇應該係拉丁裔) 著條緊身褲+上身就著件鬆身背心, 短到啱啱露到肚臍, 裡面唔帶胸圍, 突哂點........
波波就唔大, 不過就絕對唔細 (對港女嚟講應該算大)

其實唔個啲心態唔會諗係咪蝕底,只係佢有呢種被人看到癖好。
同埋只睇到又無得搞,會有幾蝕底。
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-16 13:22 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-16 13:55 發表 查看引用來源
其實唔個啲心態唔會諗係咪蝕底,只係佢有呢種被人看到癖好。
同埋只睇到又無得搞,會有幾蝕底。

有啲港女心態係好唔合邏輯
一方面著哂bikini去海灘比人睇又冇問題, 但係走光比人睇到少少胸圍底褲就好似好大件事
其實bikini同胸圍底褲嘅遮蓋範圍基本上一樣

回覆 138# manray 的帖子

咪好似有d女俾你口爆唔俾你中出一樣囉

引用:
原帖由 manray 於 2020-9-16 14:15 發表 查看引用來源

有啲港女心態係好唔合邏輯
一方面著哂bikini去海灘比人睇又冇問題, 但係走光比人睇到少少胸圍底褲就好似好大件事
其實bikini同胸圍底褲嘅遮蓋範圍基本上一樣 ...
唔奇怪架,因為都係想引你d狗公...HA HA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆