上一頁下一頁
發新話題

出街著短裙唔著底褲

收藏  |  訂閱
415  94.2k

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-9-17 15:12 發表 查看引用來源

正常女人都係咁掛
係, 今日先好笑, 第一次工作時間比個walkin客撩, 高高瘦瘦啦, 一睇就知係戰鬥格果d。佢搵我幫手整d野送比佢條仔, 做做下問我覺得佢條仔點, 咁佢係客, 我緊係話型啦, 之後佢話佢條仔執到, 我笑左出來, 話緊係啦, 佢就問我: 笑咩, 我唔靚女咩? 咁大家知我好nice, 一定話正, 其實佢真係幾正, 不過做緊正經野, 要專業d, 我PRO架嘛。幫佢整完之後, 佢好開心啦, 叫我得閒同佢出去飲下野, 話介紹D女比我, 勁搞笑。好在佢冇請我食波餅, 如果唔係我褲浪位真係會成座山咁, 比佢睇穿我底牌就唔好啦

條女擺到明係姣婆四
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-17 16:57 發表 查看引用來源

係, 今日先好笑, 第一次工作時間比個walkin客撩, 高高瘦瘦啦, 一睇就知係戰鬥格果d。佢搵我幫手整d野送比佢條仔, 做做下問我覺得佢條仔點, 咁佢係客, 我緊係話型啦, 之後佢話佢條仔執到, 我笑左出來, 話緊係啦, 佢 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-17 17:07 發表 查看引用來源
條女擺到明係姣婆四

姣唔姣我就唔知, 不過我知如果佢再撩我, 我真係會溝佢

佢已經撩咗你,我係你一定俾自己聯絡佢
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-17 17:32 發表 查看引用來源

姣唔姣我就唔知, 不過我知如果佢再撩我, 我真係會溝佢

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-17 17:39 發表 查看引用來源
佢已經撩咗你,我係你一定俾自己聯絡佢

點會冇, 佢係我個客, 佢迫我抄左牌啦, 不過我冇action住, 佢引到我有衝動, 但冇引到我行動

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-17 16:57 發表 查看引用來源

係, 今日先好笑, 第一次工作時間比個walkin客撩, 高高瘦瘦啦, 一睇就知係戰鬥格果d。佢搵我幫手整d野送比佢條仔, 做做下問我覺得佢條仔點, 咁佢係客, 我緊係話型啦, 之後佢話佢條仔執到, 我笑左出來, 話緊係啦, 佢 ...
咁佢有冇著底褲呀?

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-9-18 09:23 發表 查看引用來源

咁佢有冇著底褲呀?
你諗多左啦, 返返下工, 大家企起度, 我唔會無啦啦掀起佢條裙睇掛

😍😍😍😍😍

回覆 1# 卓盈 的帖子

問價就即刻cheap哂

讀書時啲女仔就會咁玩,又鍾意彈胸圍帶,揸波
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-18 11:38 發表 查看引用來源

你諗多左啦, 返返下工, 大家企起度, 我唔會無啦啦掀起佢條裙睇掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆