50 12345
上一頁下一頁
發新話題

七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡

收藏  |  訂閱
49  7.5k

七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡

七十二兄pm 我,我才出下貼,{七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡
}大陸未通關,港友冇得出資訊,班大六狼友又自私自利五肯報料,嘈交就突然出现,我當然冇引不再現身💪😜,有版主一定好💪因為有 秩序,攪事人太多了,變成嘈交天地🙄😁🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-9-7 19:54 發表 查看引用來源
七十二兄pm 我,我才出下貼,{七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡
}大陸未通關,港友冇得出資訊,班大六狼友又自私自利五肯報料,嘈交就突然出现,我當然冇引不再現身💪😜,有版主一定好💪因為有 秩序,攪事人太多了,變成嘈交天地🙄😁🤭 ...
You can send an e-mail to [email protected]

canon123, where are u

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-7 21:54 發表 查看引用來源
canon123, where are u
搵佢做乜呀。你short咗呀。

回覆 3# andy_2008 的帖子

你條柒頭皮畜牲一定係好中意比人管,所以咁撚掛住你個主人。

回覆 4# voking 的帖子

呢條柒頭皮就係成龍口中既係要被管的中國人。

有兩條傻西,話係內地夜遊區,講玩女犯法架,不愛國呀。。

下次兩條傻西又去跑馬區叫人唔好賭馬。

做乜唔係香港夜遊區討論廟街大媽呀? 或者討論龜公楊濤屌過的靚模都得

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-9-7 19:54 發表 查看引用來源
}大陸未通關,港友冇得出資訊,班大六狼友又自私自利五肯報料,嘈交就突然出现,我當然冇引不再現身💪😜,有版主一定好💪因為有 秩序,攪事人太多了,變成嘈交天地🙄😁🤭 ...
正正反映現今的"腥講". 亂!!!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-8 01:30 發表 查看引用來源
有兩條傻西,話係內地夜遊區,講玩女犯法架,不愛國呀。。

下次兩條傻西又去跑馬區叫人唔好賭馬。
畜牲學人帶風向?邊個會理牛尓呀?學多幾年先啦!
畜牲嫖娼L,扮愛國,扮勾結關員,影響國家聲譽!
若牛尓對188會員言論不滿,可向相關部門投訴。可跪求牛尓的致愛,canon123吧!
記住要親佢朵菊花呀!畜牲!

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆