上一頁下一頁
發新話題

七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡

收藏  |  訂閱
49  7.5k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-8 13:25 發表 查看引用來源
正正反映現今的"腥講". 亂!!!
系咩?
咁點解尼到吾敢有版主既?

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-8 18:32 發表 查看引用來源
系咩?
咁點解尼到吾敢有版主既?
事但啦! 有又點? 無又點? 上得黎嘅, 都系痴痴呆呆, 坐埋一枱.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-9 13:29 發表 查看引用來源
事但啦! 有又點? 無又點? 上得黎嘅, 都系痴痴呆呆, 坐埋一枱.
多謝L樣既回應!
你吾回應,又點知你系痴呆症患者!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-8 01:30 發表 查看引用來源
有兩條傻西,話係內地夜遊區,講玩女犯法架,不愛國呀。。

下次兩條傻西又去跑馬區叫人唔好賭馬。
唯真兄, 最緊要自己開心. 真系吾得閒去理會其他人.

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-9-7 23:31 發表 查看引用來源
你條柒頭皮畜牲一定係好中意比人管,所以咁撚掛住你個主人。
SUPPORT SUPPORT!!
自由無價!!MOST VALUABLE!!
CANNON 乜撚都管!!DKLM!!食屎狗!!,

垃圾五毛無得叫雞,唯有搞事日罵夜罵暴徒發洩

雞蟲學人講政治?抵俾人屌到屎眼嗌痛!😂

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-10 13:51 發表 查看引用來源
唯真兄, 最緊要自己開心. 真系吾得閒去理會其他人.
啱喇!
勸下條畜牲啦!
你班柒頭圍爐打飛機米算囉!夠哂開心

上面兩條撚樣出現得係哩度唔知係乜野雞蟲哩? 唔通係社工定傳教士?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-11 05:32 發表 查看引用來源
上面兩條撚樣出現得係哩度唔知係乜野雞蟲哩? 唔通係社工定傳教士?
你条五毛狗又乜九鷄蟲,唔通係老七瀨西精Junior上身。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-11 09:32 PM 發表 查看引用來源
先問下自己,做五毛狗日日吠扮忠心,又要挑戰國家15日行政拘留係乜撚野邏輯,仲要搬老豆老母上枱咁不孝,鳩噏口不擇言既畜牲就抵俾人屌到屎眼嗌痛!😂

想做愛國雞蟲,又想威又要戴頭盔?吔屎就有你份

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆