上一頁下一頁
發新話題

七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡

收藏  |  訂閱
49  7.5k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-13 07:37 發表 查看引用來源
曱甴典型的邏輯矛盾。 自己反中立場唔理,走入黎內地夜遊區, 唔該睇清楚內地兩個字點解先啦。

你班曱甴只有香港夜遊區適合你
大撚把反中異士上去救国,80年就有大中华救国聯盟,異士將每月工資拿上去救助農村女胞,幫助中国繁荣娼盛,全国皆G。你隻五毛狗喺边度呀,而家扮愛国週街吠,講北上叫G,你未夠班呀。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-13 12:17 發表 查看引用來源
開關, 但要循步漸進
2020年10月, 粵港澳有互認健康碼?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-13 11:37 PM 發表 查看引用來源
曱甴典型的邏輯矛盾。 自己反中立場唔理,走入黎內地夜遊區, 唔該睇清楚內地兩個字點解先啦。

你班曱甴只有香港夜遊區適合你
之前條冒警閪老羞成怒要求道歉,否則報警,我就一直食花生笑到現在,五毛狗為左拗贏人真係出盡渾身解數😂

由此至終,無任何反中言論,無任何煽動他人示威既言論,你條廢柴有乜撚野理據話我地係曱甴?😂

假愛國撚話返大陸揼邪骨就係證據,就係邏輯矛盾喇😂

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-14 01:12 AM 發表 查看引用來源
反正曱甴弱智,無邏輯無底線了。
五毛狗敢挑戰15日行政拘留唔敢認假愛國,正廢柴!

你可以話我都係假愛國,我唔反對喎!😂

十二隻蟑螂去著草,坐上大飛出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

二十里船程轉眼到。十二塊西臉齊聲呼叫, 仆街了,仆街了!

假愛國撚去揼邪骨,坐上火車出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

60分鐘按摩時間轉眼到。孤單雞蟲仰天呼叫, 仆街了,仆街了!😂

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-14 06:14 發表 查看引用來源
假愛國撚去揼邪骨,坐上火車出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

60分鐘按摩時間轉眼到。孤單雞蟲仰天呼叫, 仆街了,仆街了!😂
五毛狗上去学叫鷄,坐上火車出發了,

路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

扑街死撚址唔起,唯有濑西補番數,
事后仰天长嘆,天滅五毛,扑街了,扑街了。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-15 02:59 AM 發表 查看引用來源

五毛狗上去学叫鷄,坐上火車出發了,

路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

扑街死撚址唔起,唯有濑西補番數,
事后仰天长嘆,天滅五毛,扑街了,扑街了。 ...
精彩絕妙,用心良苦,發人深省!😂

大家最近有無玩女呀?

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-13 18:48 發表 查看引用來源
Canon好撚烦,乜九都block哈
又講佢把撚呀?同你有親?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆