50 12345
上一頁下一頁
發新話題

七國甘亂夜遊區,真真正正名存實亡

收藏  |  訂閱
49  7.5k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:27 發表 查看引用來源
大家最近有無玩女呀?
有冇好介紹?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-9-16 09:00 發表 查看引用來源

有冇好介紹?
無呀! 我懷念龍崗雞仔.

回覆 40# voking 的帖子

糸咪同你有親唔比講呢哈哈
大家發表吓啫哈哈

引用:
原帖由 陳十二 於 2020-9-13 08:52 發表 查看引用來源
真係唔明有咩好嘈?雞蟲喺夜遊論譠唔講囡講政治,咁有情操就淨係攪自己老婆/女朋友咪叫雞啦!咁同大毒梟鬧毒品拆家係仆街,勸佢做人要頂天立地唔好做衰嘢有乜分別?
九哥哥咁耐冇上嚟出個post,又俾大家攪到變戰塲! ...
出完貼後冇上過來看,乜己五版了,我懶得看,吾係陳兄你還有一些戰友談論,我真係忘記188,朋友告知好似國內骨女來香港工作🤭
嘈交戰場,不如比的心情插下西好過😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-9-16 21:34 發表 查看引用來源
出完貼後冇上過來看,乜己五版了,我懶得看,吾係陳兄你還有一些戰人談論,我真係忘記188,朋友告知好似國內骨女來香港工作🤭
嘈交戰場,不如比的心情插下西好過😁 ...
據悉,港府近日已積極與粵澳兩地相討,爭取三地互認健康碼於十一黃金周前出台

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-16 12:28 發表 查看引用來源
無呀! 我懷念龍崗雞仔.
唔好講E家困起HK冇野玩, 我相信通左關都唔會有以前咁多野玩

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-14 17:35 發表 查看引用來源
十二隻蟑螂去著草,坐上大飛出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

二十里船程轉眼到。十二塊西臉齊聲呼叫, 仆街了,仆街了!
呢啲咪係曱甴柒出香港,冇腦兼死蠢,柒到冇人有

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-9-17 08:24 發表 查看引用來源

唔好講E家困起HK冇野玩, 我相信通左關都唔會有以前咁多野玩
同意! 此情不再.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-17 11:53 AM 發表 查看引用來源

呢啲咪係曱甴柒出香港,冇腦兼死蠢,柒到冇人有
十二條水貨佬走水貨,坐上火車出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

關口轉眼到。十二塊西臉齊聲呼叫, 仆街了,仆街了!人山人海逼爆排長龍,幾千個水貨佬鳩衝等檢查,旅客笑說香港淪為水貨都市😂

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-18 15:02 發表 查看引用來源

十二條水貨佬走水貨,坐上火車出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

關口轉眼到。十二塊西臉齊聲呼叫, 仆街了,仆街了!人山人海逼爆排長龍,幾千個水貨佬鳩衝等檢查,旅客笑說香港淪為水貨都市😂 ...
師兄, 你真系好文采. 開開心心又一日.

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆