上一頁下一頁
發新話題

「無冷不歡」

收藏  |  訂閱
209  16.7k

回覆 140# 月影偷情 的帖子

R6 : 7
R8 : 11
W+P

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-10-17 15:30 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 月影偷情 於 2020-10-16 15:26 發表 查看引用來源
師兄有冇初步提供?
B2跑道好多時都跑D熱馬出黎...
R4.1~6
R6.1~7
R8.5~7
(起到孖寶必有真飛睇)! ...
落欖又全叮    好彩臨埸執生...
18-10-2020
14:41

海外賽事
星期日

位置
1 場    8 鮮甜軟果 $100

$ 100.00

$ 875.00

18-10-2020
15:40

沙田
星期日

連贏位置Q
6 場    4 特駒聯盟 拖 1 福喜多多 +
           2 鱷臨天下 + 9 多多寶驥 +
           10 超然 $10

$ 80.00

$ 574.00

18-10-2020
16:42

沙田
星期日

連贏位置Q
8 場    3 鞍歌 拖 1 黃金甲 +
           2 紅運大師 + 4 超能力 +
           5 好好學習 + 6 公証福將 +
           7 豹子頭 + 8 新力寶 +
           9 夢幻人生 + 11 加州凱歌 +
           12 競技勇士 $10

$ 200.00

$ 1,021.50

回覆 142# 冷T愛好者 的帖子

今日😒只中第7場Q+位置Q,過唔到第9場(買3搭1).🤭貪心咗D.
下次再來吧!

回覆 142# 冷T愛好者 的帖子

21/10 可有提供 ?
R 1 : 9
R 2 : 5
R 3 : 5
R 6 : 12
R 8 : 7
😉😬有心水?

當佢輸曬...140元,中曬買多間屋。

0695        21-10-2020
12:50        跑馬地

星期三        過關 位置Q
4X14        3 場    4 福滿寶 + 12 虎視眈眈
5 場    2 運來福星 + 12 星威
6 場    1 帖木兒 + 12 陽明滿滿
8 場    2 疾風勁草 + 12 無限商機 $10

$ 140.00
喱排D過關真係好唔掂當...但我覺得唔會永遠贏亦都唔會永遠輸...一向我都係就算輸左一排我都唔會暫停避一避既...反而我會向更高難度挑戰

祝各 c 兄得心應手,

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-10-21 10:44 發表 查看引用來源
R 1 : 9
R 2 : 5
R 3 : 5
R 6 : 12
R 8 : 7
😉😬有心水?
R 1 : 9 拖1~2~12
R 2 : 5 拖2~3~4
R 3 : 5 拖8~10~3
R 6 : 12 拖7~8~1
R 8 : 7 拖5~11~1

如太熱的話干趣飛左佢...我份資料係專捉古惑野既...捉正膽百幾萬四重彩都中過幾次...十幾二十冷T中過唔少次

之前連續贏左二日今次又輸番日了!(最可惜喱條飛5~11指定位置調轉左)

0738        21-10-2020
22:50        跑馬地
星期三        四重彩        指定位置馬膽
8 場    5 高明駿將 + 7 路路之星
           拖 11 平常心 拖 1 加州得迅 +
           5 高明駿將 + 6 獎金大王 +
           7 路路之星 拖 1 加州得迅 +
           2 疾風勁草 + 3 美麗躍動 +
           4 瑪神好運 + 5 高明駿將 +
           6 獎金大王 + 7 路路之星 +
           8 新威力 + 9 奇妙星 +
           10 凱旋來 + 11 平常心 +
           12 無限商機 $1
(全餐)
$ 54.00

回覆 148# 冷T愛好者 的帖子

😒😟我都全叮!
周日再戰

24/10 沙田日賽 有乜提供?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆