上一頁下一頁
發新話題

「無冷不歡」

收藏  |  訂閱
209  16.7k

回覆 190# 冷T愛好者 的帖子

😒…🧐我都係……

2020年12月23日星期三 谷草C3 第32次賽事
蘇銘倫馬膽...(蘇銘倫做膽絕對唔係我嘅心水嚟㗎...我只不過忽然諗起有一次喺馬網有人睇到我一膽拖3腳份資料...唔知係咪質疑我佢話如果咁樣用曬莫雷拉做膽拖你份資料的腳咁咪好易發達...當日莫雷拉出九場馬有八隻入三甲...睇返份表嘅資料就中咗七場Q.QP.所以今次我又試下玩下...)

R1.6拖8~5~7

R2.2拖6~1~11

R4.1拖11~2~3

R5.4拖11~10~8

R6.2拖12~1~8

R7.4拖3~10~5

R8.1拖9~2~6

R9.4拖8~2~1

有冷有熱任君選擇...我就無冷不歡的...
編輯 引用 報告 回覆

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-23 15:12 發表 查看引用來源
2020年12月23日星期三 谷草C3 第32次賽事
蘇銘倫馬膽...(蘇銘倫做膽絕對唔係我嘅心水嚟㗎...我只不過忽然諗起有一次喺馬網有人睇到我一膽拖3腳份資料...唔知係咪質疑我佢話如果咁樣用曬莫雷拉做膽拖你份資料的腳咁咪 ...
等待😅師兄精選

海外賽事
2690        27-12-2020
12:19        海外賽事
星期日        連贏位置Q        3 場    14 星照大地 拖 4 神聖之力 +
           7 王牌登場 + 12 火山女神 +
           16 太空穿梭 $10

$ 80.00

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-27 12:24 發表 查看引用來源
海外賽事
2690        27-12-2020
12:19        海外賽事
星期日        連贏位置Q        3 場    14 星照大地 拖 4 神聖之力 +
           7 王牌登場 + 12 火山女神 +
           16 太空穿梭 $10

$ 80.00 ...
……期待😅師兄精選

2021年2月21日 星期日 田草A3 泥地 第48次賽事

R1. 1~5
R2. 1~4
R4. 6~10
R8. 3~9

有得中必有真飛睇...

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-2-20 21:40 發表 查看引用來源
R1. 1~5
R2. 1~4
R4. 6~10
R8. 3~9

有得中必有真飛睇...
👏👏支持……支持!😅

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-2-20 21:40 發表 查看引用來源
R1. 1~5
R2. 1~4
R4. 6~10
R8. 3~9

有得中必有真飛睇...
真係好鬼邪...落欖又全叮
21-02-2021
13:24
沙田
星期日
四重彩
指定位置馬膽
2 場    8 勇戰神駒 拖 2 逍遙自在 +
           6 勤德兼備 拖 1 勇猛神駒 +
           2 逍遙自在 + 3 飈驥 +
           4 精神威 + 5 快益善
           拖 1 勇猛神駒 + 2 逍遙自在 +
           3 飈驥 + 4 精神威 +
           5 快益善 + 6 勤德兼備 +
           7 天池怪俠 + 8 勇戰神駒 +
           9 曈曨光彩 $1
(全餐)

$ 54.00

$ 837.00

21-02-2021
沙田
星期日
二重彩
單式馬膽
           6 勤德兼備 $10

$ 20.00

$ 239.00

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-2-21 18:53 發表 查看引用來源
真係好鬼邪...落欖又全叮
21-02-2021
沙田
星期日
四重彩
指定位置馬膽
           6 勤德兼備 拖 1 勇猛神駒 +
           2 逍遙自在 + 3 飈驥 +
           4 精 ...
師兄期待24/2 夜賽,各場(各駒)提供😛😬?

請教...

如何將一份完整的圖表貼上此處...
之前我用的方法非常之麻煩...就算貼左上黎D格式又核突

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆