上一頁下一頁
發新話題

各位師兄試過連發兩炮隔幾耐?

收藏  |  訂閱
44  8.7k

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-13 09:27 發表 查看引用來源
我朋友按邪骨可以比技師90分鐘打左3次出黎
齋打飛機?連骨都唔洗揼?收你幾錢先?

回覆 11# 平衡生活 的帖子

佢鐘意唔揼骨,打飛機每射一次比一次小費,幾多同囡囡傾,佢可以短時間內射到幾次

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-23 23:01 發表 查看引用來源
佢鐘意唔揼骨,打飛機每射一次比一次小費,幾多同囡囡傾,佢可以短時間內射到幾次
身邊朋友, 25年前做地盤判頭, 搵到. 日日屌吾同閪. 今年50, 食藥都系半硬, 吾系每次都成功屌到. 所以, 年青時吾好去咁盡啦.

回覆 11# 平衡生活 的帖子

唔揼骨,即打,睇左第一次舒服程度去開價,囡囡不知幾開心可以不停收錢,又可以不斷射,勁舒服

個個師兄都骨格精奇 50加 20至30分鐘就可以做第二次 簡直係練武奇才 小弟真係甘拜下風 欽敬欽敬 滔滔細水綿綿不絕

引用:
原帖由 choye2 於 2020-10-16 09:43 發表 查看引用來源
個個師兄都骨格精奇 50加 20至30分鐘就可以做第二次 簡直係練武奇才 小弟真係甘拜下風 欽敬欽敬 滔滔細水綿綿不絕
50碎以後, 性能力明顯走下坡. 無得吾認. 65碎後, 好多師兄要食藥了.

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-13 09:27 發表 查看引用來源
我朋友按邪骨可以比技師90分鐘打左3次出黎
咁真係好傷身

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-10-19 16:41 發表 查看引用來源

咁真係好傷身
將來只能手作(半軟), 屌閪比較難硬.

個人覺得打飛機出精既數量比做愛多好多,好多時做愛衝完果幾下都會攰,停咗落黎,手作就唔同,你射完之後,機師都會照打,打到你真係出到乾乾淨淨為止,所以我從未試過短時間內連打2次機,做愛就可以。

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-10-20 17:14 發表 查看引用來源
個人覺得打飛機出精既數量比做愛多好多,好多時做愛衝完果幾下都會攰,停咗落黎,手作就唔同,你射完之後,機師都會照打,打到你真係出到乾乾淨淨為止,所以我從未試過短時間內連打2次機,做愛就可以。 ...
同意! 當年玩"莞式沖涼", 遇到條好啱feel囡囡, 鴛鴦浴後即屌一穫, 60分鐘揼骨回氣, 瞓一教, 最後30分鐘再屌一穫. 手作未試過連射兩劑.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆