上一頁下一頁
發新話題

各位師兄試過連發兩炮隔幾耐?

收藏  |  訂閱
44  8.8k

c 兄們搵 gc 吓吓都要計住時間嚟完成任務咁會唔會有無形壓力呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-21 13:29 發表 查看引用來源
c 兄們搵 gc 吓吓都要計住時間嚟完成任務咁會唔會有無形壓力呢 ?
無辦法啦. 又吾想花錢買佢全鐘. 唯有睇住時間黎屌.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-22 13:35 發表 查看引用來源
無辦法啦. 又吾想花錢買佢全鐘. 唯有睇住時間黎屌.
唔想蝕底心態..  要𨳒𨳒盡佢....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-23 07:36 發表 查看引用來源

唔想蝕底心態..  要𨳒𨳒盡佢....
艾兄, 無錯, 一於屌爆佢個臭X!

回覆 1# ONKYO808 的帖子

同每個女友,初初開始有得扑嘅時候,條J嘅反應係最快!出完一次,5分鐘左右又可以再硬番又再出!因為初初有新鮮感,有時條女著得正!又或者佢嘅淫技好,都有快再硬番晒!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2020-11-2 15:47 發表 查看引用來源
同每個女友,初初開始有得扑嘅時候,條J嘅反應係最快!出完一次,5分鐘左右又可以再硬番又再出!因為初初有新鮮感,有時條女著得正!又或者佢嘅淫技好,都有快再硬番晒! ...
結婚10, 20, 30...年, 就變例行公事. 難硬!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-3 12:37 發表 查看引用來源
結婚10, 20, 30...年, 就變例行公事. 難硬!
例行公事都好過冇

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-3 13:16 發表 查看引用來源

例行公事都好過冇
同意! 起碼有個閪窿可以屌, 吾使搵五姑娘.

樓上倆位大佬言詞間好似對屋企嗰件有的多不滿甚至嫌棄...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-4 13:01 發表 查看引用來源
樓上倆位大佬言詞間好似對屋企嗰件有的多不滿甚至嫌棄...
有少少咁啦 ,女人真係好難搞,有時你同佢傾得好好哋, 諗住一陣間可以上床 , 點知佢又拒絕你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆