白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
10  25.7k

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-25 19:32 發表 查看引用來源

年輕有幸經歷內地改革半開放黃業
東莞橋頭、常平
沙咀........
早廿年除咗東莞,珠海都好好玩.以前先去澳門搵何生玩兩手攞多少洗費然後過珠海唱K過夜.囡17-18多的是.

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-25 23:08 發表 查看引用來源

拾幾年前珠海桑拿多得誇張
又便宜
可惜09年初慢慢開始封曬
當年酒吧街好熱閙又多女
口岸附近金葉同南洋桑拿囡多消費平,全套金葉2百多南洋就三百多.南洋囡就後生同靚啲.仲有間怡景桑拿囡係model級數但就要500多.KTV就行1, 3,6.
往事只能回味了

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-29 19:47 發表 查看引用來源
拱北賓館亦糸200頭搞掂
仲有金海利,金佳麗,銀都之類個D300幾,基本上全后生哈
尤其2000至2005年。。。
係呀,果時蓮花路好多十零歲靚妹快餐都係100..自從班死日本仔高調攪嗰單野出來之後,珠海大力掃黃,黃業已不再了

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-10-5 22:57 發表 查看引用來源
哈哈日本群體交配之粤海酒店。。成200幾人玩緊架個晚,太高調啦有辱中華丫哈哈。。。。。
係珠海國際會議中心大酒店. 成400多咖仔高調尋春.呢間酒店內桑拿囡好正,年青貌美,個個都可食用

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-10-8 01:26 發表 查看引用來源

點誇張,講來聽聽
每間酒店都有桑拿部,隨街隨巷都有.淨係拱北關口附近就有二,三十間桑拿店.最平百多蚊就有全套服務,但技師就中女多.
年輕貌美嗰啲就要去高檔啲桑拿場.國際會議酒店同附近間怡景桑拿囡囡最正,可比美太子酒店啲囡囡

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-10-9 02:37 發表 查看引用來源
又可以去蒲介女食女咩玩法都得哈
不過以前確實全國都差唔多可以又好玩D嘅。。。。
早十幾廿年前全國百花齊放去到邊都有得玩.
最回味係在烏魯木齊食了兩個維吾爾年青囡囡,鬼鬼地人靚皮膚滑滑

引用:
原帖由 3DDigital 於 2020-10-9 19:48 發表 查看引用來源
諗返九零年代初,我剛廿幾歳,東莞髮廊真好玩,就以樟仔為例,成條康樂街街舖絕大部份係髮廊,係得麥仕和玉屋係餐廳!快餐一舊,過夜三佰!我和老友初初上樟仔時,人生路不熟,就住嘉年華!嘉年華入面都有個體戶駐守,當年我揸的士, ...
仲有清溪,黃岡,塘廈,那時桑拿多一百加個陪訓可起雙飛,囡囡又17,8 卜卜趣

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-23 20:38 發表 查看引用來源
在香港,近日可以玩空姐🤩
空姐點及上面啲妹妹仔好玩,18碎卜卜趣

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-27 13:52 發表 查看引用來源
含, 吹, 乃, 啜, 磨, 拎, fing........港女無可能做到!!
嗰招空中飛人勁啊

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-11-17 13:48 發表 查看引用來源

其實無咩好寫,你無親自見識過,講俾你知,你都唔明過癮在邊度
想當年同幾個朋友去厚街唱淫K因朋友有非常相熟媽咪.每次都留番好多新囡俾我地簡.啲囡囡真係可以玩得好癲.每個人都搵兩條囡坐.光豬,任揸任炒不特止仲可以係K房就地正法.囡囡打孖上輪住插都得,插吓呢個又插吓嗰個真係好過癮.唱完K上房又玩過一王兩后...真係玩到腳軟,少啲精力都唔掂.當時仲行1,3,6.可能媽咪一早已同囡囡單聲我地會每個囡囡給一千,所以啲囡囡點玩都無炸形

前往最後回覆