白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
15  25.6k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-9-14 08:22 發表 查看引用來源

淨係中元街附近行下都1千幾百任睇任揀
人肉市場. 超震撼! 此情此景, 一去不復返!

引用:
原帖由 高佬打飛機 於 2020-9-14 14:24 發表 查看引用來源
我都係東莞最好玩時留唔少毛……不過係鳩毛😆
我都有幫好多囡囡"施肥", 滋潤佢地閪窿.

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 11:56 發表 查看引用來源
9幾年仲有夜蒲呢,大把蝦條比你介哈
宇宙,天之高,龍勝,夜猫,愛燈堡,大班,夜傾,皇后,凱悦,新一代,点三八,power one 之類哈
當年有d妹妹仔, 剛比條仔開苞, 胸圍都未識戴. 發育未完, 好正.

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 17:09 發表 查看引用來源
哇個D超幼齒。。。。一兩条毛仔配摷到濕九唒情景。。。。有D真糸見到成個無知小朋友咁款。。。不過好呢味D師兄就爽爆嘅哈哈
師兄, 你勾起好多人嘅回憶. 一線鮑+幾條髮菜. 正呀!!

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-24 20:50 發表 查看引用來源

全部搖頭索𠸏塲、夜貓好玩不過經常打大交
夜傾情開到好早
仲有No1、Face、畢打奧
咁又廿多年了
由年輕人到大叔
再過廿年, 我都吾知條鳩, 系味重可以屌閪.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-27 20:19 發表 查看引用來源

口岸附近金葉同南洋桑拿囡多消費平,全套金葉2百多南洋就三百多.南洋囡就後生同靚啲.仲有間怡景桑拿囡係model級數但就要500多.KTV就行1, 3,6.
往事只能回味了 ...
當年去常平d倉, 媽咪帶幾隻雞仔上酒店房, 隻隻都得十幾碎. 有d仲戴緊少女胸圍. 一線鮑+幾條髮菜, 見到點會吾鳩硬呢?

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-29 09:56 發表 查看引用來源

啲媽咪仲*拿高*囡囡啲衫俾客檢貨,我幾撚唔好意思
師兄, 你咁講, 證明你系同道中人. 媽咪仲話"睇下呢條女對波幾靚, 波頭仲系粉紅色........抽下水吾緊要架". 好回味!!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-9 13:20 發表 查看引用來源

早十幾廿年前全國百花齊放去到邊都有得玩.
最回味係在烏魯木齊食了兩個維吾爾年青囡囡,鬼鬼地人靚皮膚滑滑
呢d女騎功一流, 比佢地夾兩下, 即刻爆漿.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-9 21:58 發表 查看引用來源

仲有清溪,黃岡,塘廈,那時桑拿多一百加個陪訓可起雙飛,囡囡又17,8 卜卜趣
師兄, 當時好多廠妹, 剛出黎做, 仲戴緊少女背心胸圍. 掀蓋式水龍頭, 佢地都未識用.

大家都好悶, "腥講"遲早陰乾

前往最後回覆