上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

大家仲記唔記得當年3沙1水係幾咁正呢,呢排得閒,又返唔到上大陸,學人寫下回憶錄,寫到幾多得幾多,我手寫板,會分開更新,大家有興趣就一齊想當年啦,深圳篇會有向西,湖貝,沙咀,布吉,東莞篇,會寫長安,樟木頭,常平,惠州只去過淡水,會寫我親眼所見,今日寫住咁多先

引用:
原帖由 小心火警 於 2020-9-11 13:53 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得當年3沙1水係幾咁正呢,呢排得閒,又返唔到上大陸,學人寫下回憶錄,寫到幾多得幾多,我手寫板,會分開更新,大家有興趣就一齊想當年啦,深圳篇會有向西,湖貝,沙咀,布吉,東莞篇,會寫長安,樟木頭,常平,惠州只去過淡水,會寫我親眼 ...
留個位寫嘢先

引用:
原帖由 小心火警 於 2020-9-11 13:53 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得當年3沙1水係幾咁正呢,呢排得閒,又返唔到上大陸,學人寫下回憶錄,寫到幾多得幾多,我手寫板,會分開更新,大家有興趣就一齊想當年啦,深圳篇會有向西,湖貝,沙咀,布吉,東莞篇,會寫長安,樟木頭,常平,惠州只去過淡水,會寫我親眼 ...
想當年, 東莞長安超级好玩。 2014年,過年後便沒有了

回覆 3# andy_2008 的帖子

想當年沙頭酒店好撚好玩

引用:
原帖由 SsinBadboy 於 2020-9-12 12:28 發表 查看引用來源
想當年沙頭酒店好撚好玩
光豬舞

慶幸起東莞最好玩個10年留下唔少腳毛😜

慶幸玩過長安光豬K和常平花街

引用:
原帖由 fung234 於 2020-9-13 09:32 發表 查看引用來源
慶幸玩過長安光豬K和常平花街
常平花街, 300囡囡在ktv大廳任君選擇

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-12 20:16 發表 查看引用來源
常平花街, 300個囡囡在ktv大廳任君選擇
最大個間,唔會少過500囡囡。

回覆 8# andy_2008 的帖子

仲可以去埋黃江女女市場,玩埋太子酒店。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆