上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-20 13:44 發表 查看引用來源

常平包过三條女,住过金美,麗城,海霞,你想点玩?
我常平冇包过一條囡,都唔止住過三間酒店,金美肯定唔肯五星,我唔識,麗城住過二百零/日,包埋唔記得乜樂园,海霞新厦未住過,舊住最多,150/日,送早飧,洗腳,0K入場(紙仔場),酒店侍仔介绍K囡150/Q,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 21:59 發表 查看引用來源
我常平冇包过一條囡,都唔止住過三間酒店,金美肯定唔肯五星,我唔識,麗城住過二百零/日,包埋唔記得乜樂园,海霞新厦未住過,舊住最多,150/日,送早飧,洗腳,0K入場(紙仔場),酒店侍仔介绍K囡150/Q, ...
係播,我西,人地住總統套房,刻薄司机9000/月,幫補下住總統套房

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 05:59 發表 查看引用來源
我常平冇包过一條囡,都唔止住過三間酒店,金美肯定唔肯五星,我唔識,麗城住過二百零/日,包埋唔記得乜樂园,海霞新厦未住過,舊住最多,150/日,送早飧,洗腳,0K入場(紙仔場),酒店侍仔介绍K囡150/Q, ...
以上講喺大厦名,唔喺酒店,最长海霞A座住过二年,金美最短6個月。
酒店住滙华,君悦,半島,逸豪。
唔識就問人,吹水冇撚用架,瀨閪精。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-21 08:56 發表 查看引用來源

以上講喺大厦名,唔喺酒店,最长海霞A座住过二年,金美最短6個月。
酒店住滙华,君悦,半島,逸豪。
唔識就問人,吹水冇撚用架,瀨閪精。
我真係唔識
9000元請到個私人司机
去边度問人
老作红门浴龍館跛貓閪
老作精,屎眼大過隧道
你我冇吹水,我真係鍾意濑閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 10:29 發表 查看引用來源
我真係唔識
9000元請到個私人司机
去边度問人
老作红门浴龍館跛貓閪
老作精,屎眼大過隧道
你我冇吹水,我真係鍾意濑閪
你條脷都生梅毒爛晒啦,仲有得瀨?

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-21 23:35 發表 查看引用來源

你條脷都生梅毒爛晒啦,仲有得瀨?
你就生梅毒,上腦壞腦

回覆 96# 西九理性的羊羊 的帖子

嘩,原來你條柒碌有梅毒,你自己死好啦,唔好累到其他女。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-22 01:42 發表 查看引用來源
嘩,原來你條柒碌有梅毒,你自己死好啦,唔好累到其他女。
老作红门跛猫閪今次出依件分身

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 12:44 發表 查看引用來源
老作红门跛猫閪今次出依件分身
又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 07:56 發表 查看引用來源

又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆