上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-24 08:01 發表 查看引用來源
老作猫可能食三粒偉哥
我就一向都係半粒一百,
係H K食北嫂,大妈生仔閪,大海無量
一Q過,磨閪口点都咇到入
北上玩足浴,酒吧仔,拖去酒店玩孖Q,唔用偉仔点孖
同基金,保險,中介就要雄起,自問自己
平常鸠细兼快槍,除左濑閪就靠雄起,又 ...
#106話吾使食藥。而家就話要。
日日老作!

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-25 19:10 發表 查看引用來源

#106話吾使食藥。而家就話要。
日日老作!
我又唔係屌你,同红门屎忽,或去食会所靚妹,
只係同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥
你同红门唔会有咁经歷,你地唔会老

你日日老作。

老作7貓!

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-26 01:16 發表 查看引用來源
你日日老作。

老作7貓!
沙咀,90初己上去玩

話你老作冇撚錯。
沙咀開始旺,雲水吧時代,通街雞係97年。90年仲未開始。
我94年去沙咀都冇乜野玩。
你繼續老作啦。七貓。

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-1 02:37 發表 查看引用來源
話你老作冇撚錯。
沙咀開始旺,雲水吧時代,通街雞係97年。90年仲未開始。
我94年去沙咀都冇乜野玩。
你繼續老作啦。七貓。
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 08:43 發表 查看引用來源
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車 ...
你繼續老作啦。七貓。

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-2 03:21 發表 查看引用來源

你繼續老作啦。七貓。
有能用,而家先幾皮/月,我97年都有30000/月,即幾皮,北上玩258,咪有樓,出頭留俾你,平平静静,一個月屌幾隻閪,差唔多有十Q
你條七六,也文也武。正井底

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 11:49 發表 查看引用來源
你有能用,而家先幾皮/月,我97年都有30000/月,即幾皮,北上玩258,咪有樓,出頭留俾你,平平静静,一個月屌幾隻閪,差唔多有十Q
你條七六,也文也武。正井底 ...
低级掃街97年有3万一個月,我咪有30万,應該冇錯,佢叫150老野G,我叫1500酒店G,合晒比例。香港人有車有楼,今日仲有人話比人知,我唔叫井底蛙,我叫火星人。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-2 04:56 發表 查看引用來源

低级掃街97年有3万一個月,我咪有30万,應該冇錯,佢叫150老野G,我叫1500酒店G,合晒比例。香港人有車有楼,今日仲有人話比人知,我唔叫井底蛙,我叫火星人。 ...
你会所三屍達淫
大口打正苦工,梗無咬糧俾你羨慕下打政府工
咬糧有隻記念銀碟
五百文記念品
食飧免費 真正做過政府工
做十二日一個鐘360有三皮,而家300/鐘請的剛咬糧
尚有張

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆