上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-2 04:56 發表 查看引用來源

低级掃街97年有3万一個月,我咪有30万,應該冇錯,佢叫150老野G,我叫1500酒店G,合晒比例。香港人有車有楼,今日仲有人話比人知,我唔叫井底蛙,我叫火星人。 ...
有車有樓唔話俾人知,点有的中介,基金走來做性伴,同企亍打真軍,濑閪,我自己知
你有30萬/月,大能錢,飛來蜢都接唔切,要单拖一星期三晚会所(紐約老K),靚妹(囡年紀除2),真係火星人
屌你老作貓閪分身紅門浴龍館gap

回覆 115# voking 的帖子

Hahahaha ya
1994連夜貓宇宙愛丁堡之類都未有啦哈哈哈哈哈
國貿大厦就有哇哈哈哈哈

睇做邊個司機啦哈哈哈哈
如李首富之類哈哈9000又点哈哈哈表面而已哈哈哈哈都唔知掛咗幾多壇野股東成員比個司機哈哈哈哈仲9000

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-2 11:00 發表 查看引用來源
有車有樓唔話俾人知,点有的中介,基金走來做性伴,同企亍打真軍,濑閪,我自己知
你有30萬/月,大能錢,飛來蜢都接唔切,要单拖一星期三晚会所(紐約老K),靚妹(囡年紀除2),真係火星人
屌你老作貓閪分身紅門浴龍館gap ...
你味又日日老作。
七貓。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-2 03:49 發表 查看引用來源
你有能用,而家先幾皮/月,我97年都有30000/月,即幾皮,北上玩258,咪有樓,出頭留俾你,平平静静,一個月屌幾隻閪,差唔多有十Q
你條七六,也文也武。正井底 ...
97年先得3皮。收聲啦。你掃街邊有咁既人工。又係度老作。
搵三皮既就吾使玩150瀨老雞系啦。
我92年已經四皮一個月。晚晚大富豪,半島,富都,富城,今日世界。你吾恨得咁多。

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-8 05:28 發表 查看引用來源

97年先得3皮。收聲啦。你掃街邊有咁既人工。又係度老作。
搵三皮既就吾使玩150瀨老雞系啦。
我92年已經四皮一個月。晚晚大富豪,半島,富都,富城,今日世界。你吾恨得咁多。 ...
你有冇4皮自己知,我97有3皮,而家英雄被困大香港
不知何日上大圈
咪濑住的咸记妓女閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
你有冇4皮自己知,我97有3皮,而家英雄被困大香港
不知何日上大圈
咪濑住的咸记妓女閪
2097就信你有三皮。
1997你就慳啲啦。
搵鬼信。
老作貓。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆