上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-13 02:43 發表 查看引用來源
仲可以去埋黃江女女市場,玩埋太子酒店。。。。。
不如講埋大朗帝豪,有catwalk show睇。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-13 12:22 發表 查看引用來源

最大個間,唔會少過500囡囡。
淨係中元街附近行下都1千幾百任睇任揀

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-9-14 08:22 發表 查看引用來源

淨係中元街附近行下都1千幾百任睇任揀
人肉市場. 超震撼! 此情此景, 一去不復返!

回覆 6# 憤怒鳥!!!! 的帖子

我都係東莞最好玩時留唔少毛……不過係鳩毛😆

回覆 14# 高佬打飛機 的帖子

仲有常仔轟穴,匯華,匯美,多不勝數,往事只能回咪

引用:
原帖由 高佬打飛機 於 2020-9-14 14:24 發表 查看引用來源
我都係東莞最好玩時留唔少毛……不過係鳩毛😆
我都有幫好多囡囡"施肥", 滋潤佢地閪窿.

我有幸從1997年開始係去深圳玩。剛開始係崗廈。後來去沙咀,雲水吧,魚村,十八街..睇住佢起,睇住佢收。
當然,東莞一定去埋。周日去深圳(一星期平均3晚),周末就東莞,石龍,石灣,番禹,石歧,珠海,太平,周圍去,兩日一夜。
當年,平,靚,正,索,抵。啲女又聽話,叫乜做乜。
不亦樂乎。

引用:
原帖由 voking 於 2020-9-16 02:57 發表 查看引用來源
我有幸從1997年開始係去深圳玩。剛開始係崗廈。後來去沙咀,雲水吧,魚村,十八街..睇住佢起,睇住佢收。
當然,東莞一定去埋。周日去深圳(一星期平均3晚),周末就東莞,石龍,石灣,番禹,石歧,珠海,太平,周圍去,兩日一夜。
當年,平,靚,正,索,抵。 ...
當年五佰元就可以過夜㗎

回覆 17# voking 的帖子

9幾年仲有夜蒲呢,大把蝦條比你介哈
宇宙,天之高,龍勝,夜猫,愛燈堡,大班,夜傾,皇后,凱悦,新一代,点三八,power one 之類哈

回覆 11# reddoor 的帖子

長安亦出名光豬哈。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆