上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-15 19:57 發表 查看引用來源
長安亦出名光豬哈。。。。。。。
最早系长安光猪,后期常仔有錢佬KTV都有得玩。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 11:56 發表 查看引用來源
9幾年仲有夜蒲呢,大把蝦條比你介哈
宇宙,天之高,龍勝,夜猫,愛燈堡,大班,夜傾,皇后,凱悦,新一代,点三八,power one 之類哈
當年有d妹妹仔, 剛比條仔開苞, 胸圍都未識戴. 發育未完, 好正.

回覆 21# reddoor 的帖子

哈糸,長安多台佬廠。。。
樟仔反而一直差唔多普通模式哈

回覆 22# hkg369 的帖子

哇個D超幼齒。。。。一兩条毛仔配摷到濕九唒情景。。。。有D真糸見到成個無知小朋友咁款。。。不過好呢味D師兄就爽爆嘅哈哈

呢個貼好正,我都係10年左右玩暦,嗰時已經冇各Ching ,講到咁好玩

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 11:57 發表 查看引用來源
長安亦出名光豬哈。。。。。。。
光豬淫k, 我以前經常玩。超正🥳

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 17:09 發表 查看引用來源
哇個D超幼齒。。。。一兩条毛仔配摷到濕九唒情景。。。。有D真糸見到成個無知小朋友咁款。。。不過好呢味D師兄就爽爆嘅哈哈
師兄, 你勾起好多人嘅回憶. 一線鮑+幾條髮菜. 正呀!!

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 11:56 發表 查看引用來源
9幾年仲有夜蒲呢,大把蝦條比你介哈
宇宙,天之高,龍勝,夜猫,愛燈堡,大班,夜傾,皇后,凱悦,新一代,点三八,power one 之類哈
全部搖頭索𠸏塲、夜貓好玩不過經常打大交
夜傾情開到好早
仲有No1、Face、畢打奧
咁又廿多年了
由年輕人到大叔

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-24 20:50 發表 查看引用來源

全部搖頭索𠸏塲、夜貓好玩不過經常打大交
夜傾情開到好早
仲有No1、Face、畢打奧
咁又廿多年了
由年輕人到大叔
再過廿年, 我都吾知條鳩, 系味重可以屌閪.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-25 12:31 發表 查看引用來源
再過廿年, 我都吾知條鳩, 系味重可以屌閪.
年輕有幸經歷內地改革半開放黃業
東莞橋頭、常平
沙咀........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆