上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-25 19:32 發表 查看引用來源

年輕有幸經歷內地改革半開放黃業
東莞橋頭、常平
沙咀........
早廿年除咗東莞,珠海都好好玩.以前先去澳門搵何生玩兩手攞多少洗費然後過珠海唱K過夜.囡17-18多的是.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 21:31 發表 查看引用來源

早廿年除咗東莞,珠海都好好玩.以前先去澳門搵何生玩兩手攞多少洗費然後過珠海唱K過夜.囡17-18多的是.
拾幾年前珠海桑拿多得誇張
又便宜
可惜09年初慢慢開始封曬
當年酒吧街好熱閙又多女

長安光豬K真好玩,記得名嘅有長安酒店,集安,世紀之花,奥斯卡,桑拿有龍島會,東龍島...仲有好多唔記得咗名,當年嘅長安係男人天堂

引用:
原帖由 mj1116 於 2020-9-27 07:31 發表 查看引用來源
長安光豬K真好玩,記得名嘅有長安酒店,集安,世紀之花,奥斯卡,桑拿有龍島會,東龍島...仲有好多唔記得咗名,當年嘅長安係男人天堂
當年嘅長安係男人天堂, super agree..但2014年2月開始便沒有了

引用:
原帖由 mj1116 於 2020-9-27 07:31 發表 查看引用來源
長安龍島會沐足, 2010年時, 女靓, 加一個鐘可以除衫摸及打出...
平民的日好去處

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-25 23:08 發表 查看引用來源

拾幾年前珠海桑拿多得誇張
又便宜
可惜09年初慢慢開始封曬
當年酒吧街好熱閙又多女
口岸附近金葉同南洋桑拿囡多消費平,全套金葉2百多南洋就三百多.南洋囡就後生同靚啲.仲有間怡景桑拿囡係model級數但就要500多.KTV就行1, 3,6.
往事只能回味了

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-27 20:19 發表 查看引用來源

口岸附近金葉同南洋桑拿囡多消費平,全套金葉2百多南洋就三百多.南洋囡就後生同靚啲.仲有間怡景桑拿囡係model級數但就要500多.KTV就行1, 3,6.
往事只能回味了 ...
內地經濟起飛
已經變成水會、Kty等貴價店

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-27 20:19 發表 查看引用來源

往事只能回味了 ...
當年去常平d倉, 媽咪帶幾隻雞仔上酒店房, 隻隻都得十幾碎. 有d仲戴緊少女胸圍. 一線鮑+幾條髮菜, 見到點會吾鳩硬呢?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-28 13:15 發表 查看引用來源
當年去常平d倉, 媽咪帶幾隻雞仔上酒店房, 隻隻都得十幾碎. 有d仲戴緊少女胸圍. 一線鮑+幾條髮菜, 見到點會吾鳩硬呢?
啲媽咪仲*拿高*囡囡啲衫俾客檢貨,我幾撚唔好意思

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-29 09:56 發表 查看引用來源

啲媽咪仲*拿高*囡囡啲衫俾客檢貨,我幾撚唔好意思
師兄, 你咁講, 證明你系同道中人. 媽咪仲話"睇下呢條女對波幾靚, 波頭仲系粉紅色........抽下水吾緊要架". 好回味!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆