上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

回覆 50# estateman 的帖子

哈哈深圳史上最多港人一次過拉去看守所十四日勞改之一役。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-29 19:47 發表 查看引用來源
拱北賓館亦糸200頭搞掂
仲有金海利,金佳麗,銀都之類個D300幾,基本上全后生哈
尤其2000至2005年。。。
係呀,果時蓮花路好多十零歲靚妹快餐都係100..自從班死日本仔高調攪嗰單野出來之後,珠海大力掃黃,黃業已不再了

回覆 52# ngtungsee 的帖子

哈哈日本群體交配之粤海酒店。。成200幾人玩緊架個晚,太高調啦有辱中華丫哈哈。。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-10-5 22:57 發表 查看引用來源
哈哈日本群體交配之粤海酒店。。成200幾人玩緊架個晚,太高調啦有辱中華丫哈哈。。。。。
係珠海國際會議中心大酒店. 成400多咖仔高調尋春.呢間酒店內桑拿囡好正,年青貌美,個個都可食用

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-25 23:08 發表 查看引用來源

拾幾年前珠海桑拿多得誇張
又便宜
可惜09年初慢慢開始封曬
當年酒吧街好熱閙又多女
點誇張,講來聽聽

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-10-8 01:26 發表 查看引用來源

點誇張,講來聽聽
每間酒店都有桑拿部,隨街隨巷都有.淨係拱北關口附近就有二,三十間桑拿店.最平百多蚊就有全套服務,但技師就中女多.
年輕貌美嗰啲就要去高檔啲桑拿場.國際會議酒店同附近間怡景桑拿囡囡最正,可比美太子酒店啲囡囡

回覆 56# ngtungsee 的帖子

又可以去蒲介女食女咩玩法都得哈
不過以前確實全國都差唔多可以又好玩D嘅。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-10-9 02:37 發表 查看引用來源
又可以去蒲介女食女咩玩法都得哈
不過以前確實全國都差唔多可以又好玩D嘅。。。。
早十幾廿年前全國百花齊放去到邊都有得玩.
最回味係在烏魯木齊食了兩個維吾爾年青囡囡,鬼鬼地人靚皮膚滑滑

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-9 13:20 發表 查看引用來源

早十幾廿年前全國百花齊放去到邊都有得玩.
最回味係在烏魯木齊食了兩個維吾爾年青囡囡,鬼鬼地人靚皮膚滑滑
呢d女騎功一流, 比佢地夾兩下, 即刻爆漿.

諗返九零年代初,我剛廿幾歳,東莞髮廊真好玩,就以樟仔為例,成條康樂街街舖絕大部份係髮廊,係得麥仕和玉屋係餐廳!快餐一舊,過夜三佰!我和老友初初上樟仔時,人生路不熟,就住嘉年華!嘉年華入面都有個體戶駐守,當年我揸的士,一星期三日香港開工,四日老樟屌閪!跟住東莞周圍去玩,茶山、橋頭四分場、企石、雁田,重有去石灣一條街住蒙古包!
再到東莞桑拿興起,真係玩到尻軟!自從北上叫雞後,砵蘭街、上海街馬檻都無去過!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆