上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 3DDigital 於 2020-10-9 19:48 發表 查看引用來源
諗返九零年代初,我剛廿幾歳,東莞髮廊真好玩,就以樟仔為例,成條康樂街街舖絕大部份係髮廊,係得麥仕和玉屋係餐廳!快餐一舊,過夜三佰!我和老友初初上樟仔時,人生路不熟,就住嘉年華!嘉年華入面都有個體戶駐守,當年我揸的士, ...
仲有清溪,黃岡,塘廈,那時桑拿多一百加個陪訓可起雙飛,囡囡又17,8 卜卜趣

回覆 61# ngtungsee 的帖子

糸丫,東坑,橋頭,大朗,大嶺山,鳳崗之類都一樣有,勁多幼幼,無計全部有廠區大把入世未深農村妹子哈哈

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-9 21:58 發表 查看引用來源

仲有清溪,黃岡,塘廈,那時桑拿多一百加個陪訓可起雙飛,囡囡又17,8 卜卜趣
師兄, 當時好多廠妹, 剛出黎做, 仲戴緊少女背心胸圍. 掀蓋式水龍頭, 佢地都未識用.

卜街啦寫10000頁都夠用我首次去係沙弯

引用:
原帖由 ttvvmanman 於 2020-10-12 23:00 發表 查看引用來源
卜街啦寫10000頁都夠用我首次去係沙弯
咁你快寫

大家都好悶, "腥講"遲早陰乾

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-23 13:07 發表 查看引用來源
大家都好悶, "腥講"遲早陰乾
在香港,近日可以玩空姐🤩

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-23 20:38 發表 查看引用來源
在香港,近日可以玩空姐🤩
空姐點及上面啲妹妹仔好玩,18碎卜卜趣

回覆 67# andy_2008 的帖子

大陸空姐一般。。始終有D土味LOW LOW地哈。。。
但private jet個班堅正,又有氣質哈哈。。。。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-24 18:51 發表 查看引用來源

空姐點及上面啲妹妹仔好玩,18碎卜卜趣
含, 吹, 乃, 啜, 磨, 拎, fing........港女無可能做到!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆