上一頁下一頁
發新話題

白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
126  25.5k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-11-18 23:25 發表 查看引用來源

對我來說太幼唔好玩兼危險性大.係上面攪未滿16砰囡被KO捉到好大鑊.我都係鍾意玩17,8砰剛發育完波仔彈手下面毛少少,做起上來又有啲怕羞.諗起都過癮 ...
同意! 當年帶條髮廊妹番酒店, 之前系廠妹. 掀蓋式水龍頭都未識用. 仲系戴緊純白色少女胸圍, 底褲褲頭正面有個小蝴蝶, 吾知仲以為佢番緊學.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-19 13:04 發表 查看引用來源
同意! 當年帶條髮廊妹番酒店, 之前系廠妹. 掀蓋式水龍頭都未識用. 仲系戴緊純白色少女胸圍, 底褲褲頭正面有個小蝴蝶, 吾知仲以為佢番緊學.
想問,你覺得最好玩那一區

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-1-13 14:51 發表 查看引用來源

想問,你覺得最好玩那一區
常平. 各適其式, 一定有野玩.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-15 13:40 發表 查看引用來源
常平. 各適其式, 一定有野玩.
可否講下最好玩果次經歷

不如講下塘西風月有咩野玩,最好玩果次經歴。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-1-28 20:52 發表 查看引用來源
不如講下塘西風月有咩野玩,最好玩果次經歴。
唔係下話, 我70年代起塘西大, 後期大個D先聽老一輩講煲紅豆沙故事. 塘西風月都唔知邊個年代啦. 總之70年代就一定冇

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-1-28 19:11 發表 查看引用來源

唔係下話, 我70年代起塘西大, 後期大個D先聽老一輩講煲紅豆沙故事. 塘西風月都唔知邊個年代啦. 總之70年代就一定冇
東莞變塘西啦,依家仲有人問東莞邊度最好玩,邊单最激,好多白头宮女。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-1-29 12:36 發表 查看引用來源

東莞變塘西啦,依家仲有人問東莞邊度最好玩,邊单最激,好多白头宮女。
你去過幾多次??有什麼玩法?

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-2-19 20:48 發表 查看引用來源

你去過幾多次??有什麼玩法?
常平包过三條女,住过金美,麗城,海霞,你想点玩?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-20 13:44 發表 查看引用來源

常平包过三條女,住过金美,麗城,海霞,你想点玩?
紅門c兄
點解你咁失策
係大陸包女
肯定要同人 share 她的西的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆