白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
7  25.6k

引用:
原帖由 小心火警 於 2020-9-11 13:53 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得當年3沙1水係幾咁正呢,呢排得閒,又返唔到上大陸,學人寫下回憶錄,寫到幾多得幾多,我手寫板,會分開更新,大家有興趣就一齊想當年啦,深圳篇會有向西,湖貝,沙咀,布吉,東莞篇,會寫長安,樟木頭,常平,惠州只去過淡水,會寫我親眼 ...
想當年, 東莞長安超级好玩。 2014年,過年後便沒有了

引用:
原帖由 SsinBadboy 於 2020-9-12 12:28 發表 查看引用來源
想當年沙頭酒店好撚好玩
光豬舞

引用:
原帖由 fung234 於 2020-9-13 09:32 發表 查看引用來源
慶幸玩過長安光豬K和常平花街
常平花街, 300囡囡在ktv大廳任君選擇

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-16 11:57 發表 查看引用來源
長安亦出名光豬哈。。。。。。。
光豬淫k, 我以前經常玩。超正🥳

引用:
原帖由 mj1116 於 2020-9-27 07:31 發表 查看引用來源
長安光豬K真好玩,記得名嘅有長安酒店,集安,世紀之花,奥斯卡,桑拿有龍島會,東龍島...仲有好多唔記得咗名,當年嘅長安係男人天堂
當年嘅長安係男人天堂, super agree..但2014年2月開始便沒有了

引用:
原帖由 mj1116 於 2020-9-27 07:31 發表 查看引用來源
長安光豬K真好玩,記得名嘅有長安酒店,集安,世紀之花,奥斯卡,桑拿有龍島會,東龍島...仲有好多唔記得咗名,當年嘅長安係男人天堂
長安龍島會沐足, 2010年時, 女靓, 加一個鐘可以除衫摸及打出...
平民的日好去處

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-23 13:07 發表 查看引用來源
大家都好悶, "腥講"遲早陰乾
在香港,近日可以玩空姐🤩

引用:
原帖由 TommyZee 於 2020-11-13 11:42 發表 查看引用來源
本來諗住這個主題好多嘢睇,點解後勁不繼,無師兄再寫?我無機會見識,人生一大遺憾。希望各位師兄接力寫,分享下力美好回憶。
2000年代尾至2014年過年前,當時流行淫k團。我曾經亦是旅遊業界的一份子🥳🍺🍻🥂

前往最後回覆