白頭宫女系列-沙咀篇1 06年11月29 沙咀公審

收藏  |  訂閱
11  25.6k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-12 20:16 發表 查看引用來源
常平花街, 300個囡囡在ktv大廳任君選擇
最大個間,唔會少過500囡囡。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-13 02:43 發表 查看引用來源
仲可以去埋黃江女女市場,玩埋太子酒店。。。。。
不如講埋大朗帝豪,有catwalk show睇。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-15 19:57 發表 查看引用來源
長安亦出名光豬哈。。。。。。。
最早系长安光猪,后期常仔有錢佬KTV都有得玩。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-28 17:56 發表 查看引用來源

啲媽咪仲*拿高*囡囡啲衫俾客檢貨,我幾撚唔好意思
你會唔好意思,我見得多啦d扑街飛撲埋去揸波,跟住同鷄頭講,睇多二個先,叫一隻200倉女,揸幾拾個波,正人渣。

不如講下塘西風月有咩野玩,最好玩果次經歴。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-1-28 19:11 發表 查看引用來源

唔係下話, 我70年代起塘西大, 後期大個D先聽老一輩講煲紅豆沙故事. 塘西風月都唔知邊個年代啦. 總之70年代就一定冇
東莞變塘西啦,依家仲有人問東莞邊度最好玩,邊单最激,好多白头宮女。

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-2-19 20:48 發表 查看引用來源

你去過幾多次??有什麼玩法?
常平包过三條女,住过金美,麗城,海霞,你想点玩?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 05:59 發表 查看引用來源
我常平冇包过一條囡,都唔止住過三間酒店,金美肯定唔肯五星,我唔識,麗城住過二百零/日,包埋唔記得乜樂园,海霞新厦未住過,舊住最多,150/日,送早飧,洗腳,0K入場(紙仔場),酒店侍仔介绍K囡150/Q, ...
以上講喺大厦名,唔喺酒店,最长海霞A座住过二年,金美最短6個月。
酒店住滙华,君悦,半島,逸豪。
唔識就問人,吹水冇撚用架,瀨閪精。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 12:44 發表 查看引用來源
老作红门跛猫閪今次出依件分身
又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 16:20 發表 查看引用來源
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥
詞不達意,语无倫次,快啲食藥。

前往最後回覆