上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 好想帶綠帽

收藏  |  訂閱
71  14.0k

德國有啲男女混桑拿都有技師按摩, 個個排隊冇分男女, 排到就攤上去俾佢魚肉, 老虎排正男師傅, 但佢只俾佢按背後前面打死都唔得, 去韓國汗蒸幕女人按佢就勉強可以, 去泰國叫人入房按, 都係女技師, 反而我就尷咗啲, 俾個大嬸「劣」到硬咗...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 15:25 發表 查看引用來源

香港 定係 外國?
皇崗口岸. 水立方. 楊州老師傅.

我真心覺得女仔可以試唔同jj係好幸福,我有綠帽都無所謂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-21 19:06 發表 查看引用來源
德國有啲男女混桑拿都有技師按摩, 個個排隊冇分男女, 排到就攤上去俾佢魚肉, 老虎排正男師傅, 但佢只俾佢按背後前面打死都唔得, 去韓國汗蒸幕女人按佢就勉強可以, 去泰國叫人入房按, 都係女技師, 反而我就尷咗啲, 俾 ...
咁樣又幾得意喎,男女混桑拿仲有按摩。 正常女性接受唔到男性按都係好正常,女性畀女按摩師按都接受唔到,又好似有啲不解。
正常男人比女按摩師,按接觸到敏感點硬咗都唔出奇,又唔需要尷尬,佢哋已經係見怪不怪。

引用:
原帖由 honchan 於 2020-10-6 23:36 發表 查看引用來源
我真心覺得女仔可以試唔同jj係好幸福,我有綠帽都無所謂
等同男性可以入唔同女性個窿一樣咁幸福

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 10:53 發表 查看引用來源

等同男性可以入唔同女性個窿一樣咁幸福
過去, 屌過幾百個吾同閪窿, 啜過幾百粒吾同嘅波頭. 此生無憾!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 10:51 發表 查看引用來源

咁樣又幾得意喎,男女混桑拿仲有按摩。 正常女性接受唔到男性按都係好正常,女性畀女按摩師按都接受唔到,又好似有啲不解。
正常男人比女按摩師,按接觸到敏感點硬咗都唔出奇,又唔需要尷尬,佢哋已經係見怪不怪。 ...
有時啲泰國大媽只想賺多些少先多手啲, 嗰次係孖埋台灣顎巴同遊, 兩個麻甩只係求其按吓, 主打係兩位夫人, 睇佢哋俾人搓波波又幾正...兩枝旗桿一長一短豎起哂...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-7 13:02 發表 查看引用來源
過去, 屌過幾百個吾同閪窿, 啜過幾百粒吾同嘅波頭. 此生無憾!
C 兄你應該對性相有啲心得, 唔同質素有冇樣睇呢 ? 例如兩眼水汪汪會多水啲, 呢樣以前傳聞 B 嫂就係呢個特質所以有渠王之名....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 15:03 發表 查看引用來源

C 兄你應該對性相有啲心得, 唔同質素有冇樣睇呢 ? 例如兩眼水汪汪會多水啲, 呢樣以前傳聞 B 嫂就係呢個特質所以有渠王之名....
艾兄, 恕小弟孤陋寡聞, 吾識回答你. 我只系見到大部份囡囡, 對眼都系S+I = $

佢出去偷食,咁你會好興奮?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆