[不能說的性事] 好想帶綠帽

收藏  |  訂閱
15  14.0k

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-14 22:01 發表 查看引用來源
點樣可以令自己增加帶綠帽的機會,好想帶
綠帽吾怕戴, 只要除得快.

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-17 14:57 發表 查看引用來源
唔會啦,我諗緊點樣整都自己不舉,搞唔到,再安排佢出去試唔同既jj
帥兄, 尊夫人比綠帽你戴時, 你會否從旁觀察呢?

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-18 08:23 發表 查看引用來源
如果佢ok我無問題。
帥兄, 即系3P?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-21 00:50 發表 查看引用來源
我俾男人奶蛋絕對唔會有快感

去sauna擦背, 條麻甩佬一手禁住我條賓州+春袋, 另一隻手擦我兩邊脾那. 吾會用"興奮"黎形容喎.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 15:25 發表 查看引用來源

香港 定係 外國?
皇崗口岸. 水立方. 楊州老師傅.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 10:53 發表 查看引用來源

等同男性可以入唔同女性個窿一樣咁幸福
過去, 屌過幾百個吾同閪窿, 啜過幾百粒吾同嘅波頭. 此生無憾!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 15:03 發表 查看引用來源

C 兄你應該對性相有啲心得, 唔同質素有冇樣睇呢 ? 例如兩眼水汪汪會多水啲, 呢樣以前傳聞 B 嫂就係呢個特質所以有渠王之名....
艾兄, 恕小弟孤陋寡聞, 吾識回答你. 我只系見到大部份囡囡, 對眼都系S+I = $

引用:
原帖由 honchan 於 2020-11-16 18:14 發表 查看引用來源
我專登整到自己不舉,再介紹朋友比佢
愈來愈吾對路! 吾知點答你.

引用:
原帖由 商界巨大的羔羊 於 2020-11-18 15:48 發表 查看引用來源
So scary, i have played as master with cuckold couple before.
My suggest for you is that talk to your wife about your cuckold fantasy or seek help from a sex therapist.
If you wanna 整到自己不舉, just ...
honchan, 佢都吾知點答你.

引用:
原帖由 商界巨大的羔羊 於 2020-11-18 15:48 發表 查看引用來源
So scary, i have played as master with cuckold couple before.
My suggest for you is that talk to your wife about your cuckold fantasy or seek help from a sex therapist.
If you wanna 整到自己不舉, just ...
honhan, 佢吾知點答你. 各有前因.........

前往最後回覆