[不能說的性事] 好想帶綠帽

收藏  |  訂閱
6  14.0k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-18 08:31 發表 查看引用來源
點解你要咁做呢?

睇嚟 C 兄變拉打都唔掂, 要變埋咸旦超人先頂得住.  (3 分鐘)

德國有啲男女混桑拿都有技師按摩, 個個排隊冇分男女, 排到就攤上去俾佢魚肉, 老虎排正男師傅, 但佢只俾佢按背後前面打死都唔得, 去韓國汗蒸幕女人按佢就勉強可以, 去泰國叫人入房按, 都係女技師, 反而我就尷咗啲, 俾個大嬸「劣」到硬咗...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 10:51 發表 查看引用來源

咁樣又幾得意喎,男女混桑拿仲有按摩。 正常女性接受唔到男性按都係好正常,女性畀女按摩師按都接受唔到,又好似有啲不解。
正常男人比女按摩師,按接觸到敏感點硬咗都唔出奇,又唔需要尷尬,佢哋已經係見怪不怪。 ...
有時啲泰國大媽只想賺多些少先多手啲, 嗰次係孖埋台灣顎巴同遊, 兩個麻甩只係求其按吓, 主打係兩位夫人, 睇佢哋俾人搓波波又幾正...兩枝旗桿一長一短豎起哂...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-7 13:02 發表 查看引用來源
過去, 屌過幾百個吾同閪窿, 啜過幾百粒吾同嘅波頭. 此生無憾!
C 兄你應該對性相有啲心得, 唔同質素有冇樣睇呢 ? 例如兩眼水汪汪會多水啲, 呢樣以前傳聞 B 嫂就係呢個特質所以有渠王之名....

引用:
原帖由 honchan 於 2020-12-8 06:28 發表 查看引用來源
尋晚做左前戲10分鐘,跟住交比我朋友上陣,我只可係房外偷聽
咁都得 ?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-16 13:35 發表 查看引用來源
平衡兄, 又吾系喎. 我仍然有去相熟一樓一&足仔. 不過足仔要V7預約, 到時熄招牌燈&關大門.
師兄興致真係強烈.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-17 13:04 發表 查看引用來源
艾兄, 昨晚去相熟一樓一, 7點V7佢, 都要等20分鐘. 女少,  好多休息.
咁熱衷兼刺激消費, 真係利害...佩服 !

前往最後回覆