點解女性十個有十個都剃胳肋底毛?

收藏  |  訂閱
21  3.0k

點解女性十個有十個都剃胳肋底毛?

點解女性個個都剃胳肋底毛?但係好少女性會剃陰毛 ( 全剃 )。點解男性個個都唔會睇胳肋底毛? 但係有啲又會剃陰毛 ( 全剃 )。

我冇幾可見到其他囡, 稍為近距離都係台灣大嫂, 佢做咗脫毛, 全身得個頭有毛, 而老虎講過有毛屙尿會導向好啲, 冇毛要好似深蹲咁座後啲, 唔係就好易失控, 平 C 兄你啲囡/老虎有留毛呢....
男人都有姿整嘅, 腋毛陰毛都會修, 未必刮光哂, 我有啲朋友都係咁.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-17 14:02 發表 查看引用來源
我冇幾可見到其他囡, 稍為近距離都係台灣大嫂, 佢做咗脫毛, 全身得個頭有毛, 而老虎講過有毛屙尿會導向好啲, 冇毛要好似深蹲咁座後啲, 唔係就好易失控, 平 C 兄你啲囡/老虎有留毛呢....
男人都有姿整嘅 ...
囡囡有無閪毛, 對屙尿有影響?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-17 16:48 發表 查看引用來源
囡囡有無閪毛, 對屙尿有影響?
我只係聽番嚟, 女唔同男有碌嘢導向, 可能流落大脾或者花洒咁周圍都係... 真實情況要訪問吓女仕們.

在我而言,女人陰毛可以唔剃,但腋下毛一定要清除。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-17 19:36 發表 查看引用來源

我只係聽番嚟, 女唔同男有碌嘢導向, 可能流落大脾或者花洒咁周圍都係... 真實情況要訪問吓女仕們.
師兄, 我睇過好幾個囡囡屙尿(企系度&踎底).佢地一擘大個閪窿, 條水柱就噴出黎, 同有無閪毛無乜關係喎.

個人覺得,因為女性有兩片小陰唇遮住尿道口,好似男人包皮一樣,如果包皮過長就會屙到周地都係尿,包皮正常就會直射出去 ,相對女性如果兩塊小陰唇係擘開,咁樣就唔會阻住尿道口,尿液可以直射出去 ,否則兩片小陰唇阻住尿道口,就會屙到大髀周圍都係好似花灑咁,應該同有冇陰毛無關。

各位 C 兄真係見識廣, 今次學到 GAP GAP 結構知識..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-20 07:58 發表 查看引用來源
各位 C 兄真係見識廣, 今次學到 GAP GAP 結構知識..
有機會, 你都叫囡囡屙尿比你睇....... 企系度, 坐系度 & 踎系度. 你就會明白.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-21 13:29 發表 查看引用來源
有機會, 你都叫囡囡屙尿比你睇....... 企系度, 坐系度 & 踎系度. 你就會明白.
其實我都好想多角度睇下女人屙尿係點樣情況。

前往最後回覆