點解女性十個有十個都剃胳肋底毛?

收藏  |  訂閱
21  3.0k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-21 13:29 發表 查看引用來源
有機會, 你都叫囡囡屙尿比你睇....... 企系度, 坐系度 & 踎系度. 你就會明白.
老虎會俾我睇, 只係小弟對呢啲畫面興趣唔大, 反而佢睇我屙尿/出嘢多啲....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 15:23 發表 查看引用來源

其實我都好想多角度睇下女人屙尿係點樣情況。
平衡兄, 如果系自己條女, 鴛鴦浴時, 叫佢屙比你睇, 應該無問題喎.

疴尿都好睇??
😖😖😖😅😅

黃金聖水吖嘛
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-22 13:46 發表 查看引用來源
疴尿都好睇??
😖😖😖😅😅

回覆 14# 幪面超人 的帖子

咁你會飲嗎?
😅😅😝😝

無咁需要
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-22 13:51 發表 查看引用來源
咁你會飲嗎?
😅😅😝😝

回覆 16# 幪面超人 的帖子

哈哈
仲以為你有D咁既癖好添
😅😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-22 13:46 發表 查看引用來源
疴尿都好睇??
😖😖😖😅😅
女性陰部係一件非常神秘物體,兩片小陰唇遮蓋住女性龜頭 /尿道/陰道,如果想探究其中奧妙神秘地方,一定要將兩片小陰唇撥開,先可以窺探裏面嘅情況。
男性就簡單得多,全部外露一眼睇曬,兩個袋一條鳩, 無論屙尿/射精 都一眼睇曬,清清楚楚絕無神秘感。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 13:11 發表 查看引用來源

女性陰部係一件非常神秘物體,兩片小陰唇遮蓋住女性龜頭 /尿道/陰道,如果想探究其中奧妙神秘地方,一定要將兩片小陰唇撥開,先可以窺探裏面嘅情況。
男性就簡單得多,全部外露一眼睇曬,兩個袋一條鳩, 無論屙尿/射精 都一眼睇曬 ...
諗起啲驚慄畫面, 唔好話要將兩片小陰唇撥開, 哄埋啲都會擘大個口生吞咗你.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 13:11 發表 查看引用來源

男性就簡單得多,全部外露一眼睇曬,兩個袋一條鳩, 無論屙尿/射精 都一眼睇曬 ...
平衡兄, 每之幫囡囡乃閪. 先乃兩塊大唇, 再用脷尖番開佢兩塊細唇, 伸入去一下一下頂粒豆豆. 通常佢已經反晒白眼.

前往最後回覆