早操相 #27,80,121,143

收藏  |  訂閱
20  63.8k

早操相 #27,80,121,143

今朝同老婆做完早操先返工,有益身心,老婆一邊叫入面好濕一邊騎師上身咁UN 我,今朝我有拍底老婆嘅淫片,頭先喺公司回味緊嘅時候,問老婆授權我放相上嚟,佢批准咗不過要快閃相,咁你哋各位大哥大姐準備好未?準備好夠人我就upload 啦⋯⋯

回覆 9# 72voilin72 的帖子

如果夠20個師兄妹有興趣就先嚟一張

快閃找數

引用:
原帖由 hinkiu111 於 2020-9-17 17:51 發表 查看引用來源
正呀,有片睇仲好😍😍
有呀! 不過只供自己欣賞🤪

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-9-18 08:34 發表 查看引用來源
Morning!我可能晏左入來……
有啲人話
”把撚!!!咪 L post 呀… post 左爛春袋“
咁老婆話快啲delete 相,費事人哋睇完要洗眼啦

引用:
原帖由 jacklees 於 2020-9-18 09:46 發表 查看引用來源
呢啲友仔,唔中意咪睇,阻x住哂。呢度大把人欣賞阿嫂,雖然我睇唔到,但之前睇過你post,唔覺得阿嫂差囉
唔覺得差咪即係唔夠好囉,人哋食慣好野所以睇唔過眼.....🤪

我同你哋一樣咁諗,唔洗理啲葡萄撚講乜,但老婆暫時唔比我放相住😩😩

為慶祝80個留言都有好多師兄想再睇,我一於襯老婆未發現之前放相,唔知佢知道我又放相上嚟會唔會插死我,如果老婆夠料令各師兄 J 爆,請唔好留手讚下老婆,免得佢禁止我再上188....

附件

引用:
原帖由 fb3541842 於 2020-9-21 12:39 發表 查看引用來源
女騎師……努力訓練,得到回報
騎術精湛👍🏾可以開班授徒,加埋收陰功嘅話,如果唔係我比佢訓練足夠嘅話,真係捱唔過30秒

引用:
原帖由 更年大叔 於 2020-9-21 13:40 發表 查看引用來源
阿嫂粒乳頭俾你啜到大曬,好性感
以前未生BB係細雲細Lin, 有時凹咗入去果種,當搞到佢想要Lin 頭就會自己彈返出嚟,生完BB 之後就變咗咁細雲大lin, 成日都stand by 比我用手一邊搓波一邊夾Lin 頭,夾到硬晒好好啜😅

前往最後回覆