是否有人可以身經百戰而又沒有中過招嗎?

收藏  |  訂閱
28  3.2k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-18 18:27 發表 查看引用來源

身經百戰是平均一個月二、三次喇。
咁o既話有一段時間都可以算o既
但多數只係口交, 有一期好中意做淫婦係人都含咁滯
朋友舊同學同事表兄弟d friend... 好多都即興無俾人去洗啫啫
吞過一兩個其餘o係口入面嗒一陣之後吐返出o黎
曾經有過一個真正意義上o既sp 就次次吞, 中出過一兩次啦
最過份係玩過一次 gokkun...
如今只可以話當時真係超好彩無中過招囉, 細個唔識諗唔識死
有得從頭揀過o既話我諗我係唔會咁做
因為實在太危險啦

貴妃真係好鍾意品簫
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-21 07:45 發表 查看引用來源

咁o既話有一段時間都可以算o既
但多數只係口交, 有一期好中意做淫婦係人都含咁滯
朋友舊同學同事表兄弟d friend... 好多都即興無俾人去洗啫啫
吞過一兩個其餘o係口入面嗒一陣之後吐返出o黎
曾經有過一個真正 ...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-18 08:46 發表 查看引用來源
風流要付出代價, 小心提早腦退化.
師兄, 睇過一d報導, 如果條鳩長期吾用, 反而加速退化.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-21 13:19 發表 查看引用來源
師兄, 睇過一d報導, 如果條鳩長期吾用, 反而加速退化.
做男人真係好矛盾,碌鳩用得多又驚佢變廢柴,用得少又話驚佢會退化,咁正確應該點用佢最好?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 13:25 發表 查看引用來源

做男人真係好矛盾,碌鳩用得多又驚佢變廢柴,用得少又話驚佢會退化,咁正確應該點用佢最好?
俾信得過o既女人同你出
兩三日一次我覺得ok 卦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-21 14:26 發表 查看引用來源

俾信得過o既女人同你出
兩三日一次我覺得ok 卦
如果冇信得過嘅女人,咁點算好?

尋開心啫,唔會搵命搏

回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

你真係男人嘅終極目標,偉大嘅音樂家🤣🤣🤣

回覆 13# hkg369 的帖子

乜唔係有可能,有懷疑衰前列腺咩?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-20 22:59 發表 查看引用來源

甘你都幾守紀律喎!
我都未講想當年返大陸去發仔屌16條女中4次招,依家呢個年代叫g都好難比你唔帶套。

前往最後回覆