是否有人可以身經百戰而又沒有中過招嗎?

收藏  |  訂閱
28  3.2k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-21 13:19 發表 查看引用來源
師兄, 睇過一d報導, 如果條鳩長期吾用, 反而加速退化.
無論用得幾密或者唔用, 男人去到某個年紀開始退化時兩粒親子會細個碼, 人人有份走唔甩...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-22 00:49 發表 查看引用來源

無論用得幾密或者唔用, 男人去到某個年紀開始退化時兩粒親子會細個碼, 人人有份走唔甩...
講得好岩,每個人都會面對不能用的一日,最痛苦系有心無力,所以人人都想盡方法延長那一天降臨,女性真幸福,無有這問題,可以做到80都得,Ching有何主意廷長男人功能嗎?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-22 07:10 發表 查看引用來源

講得好岩,每個人都會面對不能用的一日,最痛苦系有心無力,所以人人都想盡方法延長那一天降臨,女性真幸福,無有這問題,可以做到80都得,Ching有何主意廷長男人功能嗎? ...
我反而覺得係相反, 男人巢哂皮都話有型, 女人多條紋彈性少啲變墮 LIN 娜就欠吸引力, 去到某個歲數分分鐘做咗冇水出導彈, 真係睬佢都生臭狐, 所以日日 KEEP 住做保養; 男人延長功能冇乜心得, 個人意見簡單講煙一定唔好食, 我會瞓酲空肚時飲橄欖油, 另外半茶匙份量肉桂粉食嘢時放入咖啡或奶茶裡面, 呢啲都係有利心臟或血管, 如果自己有呢方面問題最好問過醫生先, 此外老土啲就係運動, 操好啲大脾四頭肌, 肚脯少啲脂肪我就已經覺得 OK, 最後係間唔中按摩吓條嘢, 好似係叫擠奶法, 等佢血流順暢啲, 要充血時聽話啲, 以上只係小弟愚見, 唔一定用喺每個人身上都 WORK.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-22 07:10 發表 查看引用來源

講得好岩,每個人都會面對不能用的一日,最痛苦系有心無力,所以人人都想盡方法延長那一天降臨,女性真幸福,無有這問題,可以做到80都得,Ching有何主意廷長男人功能嗎? ...
睇科學雜誌, 將來更換人類器官, 可能只系小手術. 20年後, 換過另一條新鳩, 隨時又可以屌多20年.

回覆 23# 艾拉傑 的帖子

學到野,踏入40,真係要保重身體,長x長有

有同感,男人年紀幾大都仲可以扑到女,但女人走少少樣就搵人睇下都難,所以女人青春好寶貴
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-22 10:35 發表 查看引用來源

我反而覺得係相反, 男人巢哂皮都話有型, 女人多條紋彈性少啲變墮 LIN 娜就欠吸引力, 去到某個歲數分分鐘做咗冇水出導彈, 真係睬佢都生臭狐, 所以日日 KEEP 住做保養; 男人延長功能冇乜心得, 個人意見簡單講煙一定 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-22 18:35 發表 查看引用來源
有同感,男人年紀幾大都仲可以扑到女,但女人走少少樣就搵人睇下都難,所以女人青春好寶貴

男&女一樣, 肯比錢, 無論幾大年紀, 都大把人爭住錫. 死鳩都吹得直, 無水插到有水.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-23 12:38 發表 查看引用來源
男&女一樣, 肯比錢, 無論幾大年紀, 都大把人爭住錫. 死鳩都吹得直, 無水插到有水.
一句講曬有錢乜都得。
就算80嘅男人都可以搵到個十八歲女性幫佢做。
同樣道理就算一個80歲嘅女人都可以搵到個20歲靚仔同佢做。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 15:03 發表 查看引用來源

一句講曬有錢乜都得。
就算80嘅男人都可以搵到個十八歲女性幫佢做。
同樣道理就算一個80歲嘅女人都可以搵到個20歲靚仔同佢做。
"流聯紅, 召細真, 驢覓說, 痰胃豬,  井預拎". 肯出錢, 大把人願意含佢地條能, 乃佢地個閪.

前往最後回覆