上一頁下一頁
發新話題

徵 40歲+ 欲求不滿嘅女士

收藏  |  訂閱
60  4.4k

無無聊聊又上黎坐下. 有無姐姐 /妹妹有時間食下飯吹水 ?

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-3-15 13:58 發表 查看引用來源
得閒又上黎徵下先
早兩星期響士九識左個 4X 妹妹, 吹水中. 不過睇相係唔打扮o個類型, 似 5X 甘
Updated 下先. 阿 4X 妹妹話好耐無做, 話屋企個位幾年前中風之後無得玩. 成日提, 咪諗住童子君去幫下手甘. 早排平日請左下午, 同妹妹去玩下甘. 去左旺角超市玩, 妹妹睇落年紀都大, 之後話番同我一樣 50. 年齡唔係問題, 無所謂.

比較矮同懶, 5' 都無. 不過 D 筋骨都鬆, 全程男上同唔鐘意轉姿勢, 剩係禁住 M 字脚插. 玩左兩次, 之後走人. 不過應該無下次

堂食可以食到 02:00. 又可以徵下有無o岩傾姐姐妹妹食飯吹水.

攪笑. FB 見到 Tesla 有個推廣話準備晒所有o野俾你去 camping. 點知原來係約試車先. 我講到明暫時未打算換電動車住, 都話可以照試. 甘咪約六月響九龍灣試下點揸電動車先

甘鬼熱, 有無姐姐妹妹一齊去 BOOK 間房涼冷氣 ??

又落大雨. 呢度無野玩, 反而出面士九之前識左位女士. 煲左成個月o岩o岩星期六租左酒店住左一晚, 玩左三Q. 成熟女士係好玩 D

第二度有個 brother send 咗個女性 contact 黎,試下原來係 4X女士。我死口話隨意加佢。點知後來先知係搵零售代理, 可惜.

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-6-22 11:53 發表 查看引用來源
又落大雨. 呢度無野玩, 反而出面士九之前識左位女士. 煲左成個月o岩o岩星期六租左酒店住左一晚, 玩左三Q. 成熟女士係好玩 D
有冇收錢?

無. 不過佢鍾意嘅嘢之後買咗俾佢.其實開頭無諗住咁快, 起初一兩次食完飯去傾下計, 響車上面攬攬錫鍚, 好正. 之後沉迷咗

新屎坑係沉迷. 起初個個星期都見, 次次都玩一陣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆