上一頁下一頁
發新話題

請問有無男按摩師介紹?

收藏  |  訂閱
72  14.8k

請問有無男按摩師介紹?

想揾個靚仔大隻男按摩師幫老婆按摩,請問大家有無介紹?

會有好多人自我推薦😂

回覆 2# palmolive88 的帖子

哈哈,暫時仲未有☺☺

我應徵可唔可以吖,'哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 2000092 於 2020-9-18 23:37 發表 查看引用來源
你要真按摩定係按按下玩第二D先?
真按摩要好有技巧,按錯大動脈或淋巴好長手尾,因為我有少少研究
真係要小心小心

想要靚仔大隻,識推油,推到老婆high high 地就睇下有咩進展

引用:
原帖由 2000092 於 2020-9-19 09:57 發表 查看引用來源
想要靚仔大隻,識推油,推到老婆high high 地就睇下有咩進展
首先你老婆要接受到畀第二個男人摸勻全身 ,之後佢要好放心享受按摩 , 男性技師通常都會有一手,令到女性慾仙慾死 ,其實你想睇住男性技師點樣上你老婆,定係你想老婆興奮嘅時候自己上?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-19 15:08 發表 查看引用來源
首先你老婆要接受到畀第二個男人摸勻全身 ,之後佢要好放心享受按摩 , 男性技師通常都會有一手,令到女性慾仙慾死 ,其實你想睇住男性技師點樣上你老婆,定係你想老婆興奮嘅時候自己上? ...
Both 啦☺

引用:
原帖由 2000092 於 2020-9-18 23:37 發表 查看引用來源
I am in vancouver ah.  Massage only females.

引用:
原帖由 jimbo86 於 2020-9-20 03:24 發表 查看引用來源

I am in vancouver ah.  Massage only females.
What a surprise   someone replied.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆