上一頁下一頁
發新話題

請問有無男按摩師介紹?

收藏  |  訂閱
72  14.8k

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-23 16:08 發表 查看引用來源
男按摩,按乜鳩?最後都系呃虾條,小弟老婆都系好like按摩,都最後又系比條按摩c屌左,百分百真事,講假就切柒😪
d女人個個開頭都系話正經按摩
d按摩撚都係話自己系正宗按摩
到最後d按摩撚實話系d女人西痕有需要先做左,系女人問題😵

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-10-23 16:11 發表 查看引用來源
咁你点知?你老婆同你講😒係咪約咗佢Dfd一齊返內地按摩呢?
係我識得條按摩佬
佢唔知道我地關系
到而家都係唔知道

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-23 16:15 發表 查看引用來源
係我識得條按摩佬
佢唔知道我地關系
到而家都係唔知道
因為工作關系
唔方便公開,但工作其間又會同時同d內地客出入呢d場所

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-23 16:17 發表 查看引用來源
因為工作關系
唔方便公開,但工作其間又會同時同d內地客出入呢d場所
請問ching 係香港定大陸發生?

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-10-22 09:41 發表 查看引用來源

你怕太大隻用晒支油??唔好咁小家啦
當然不是怕油不夠用, 只怕皮太厚按不下去, 怕對手對腳似大笨象腳甘重抬不起啫
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-23 16:12 發表 查看引用來源
d女人個個開頭都系話正經按摩
d按摩撚都係話自己系正宗按摩
到最後d按摩撚實話系d女人西痕有需要先做左,系女人問題😵
油一搽上身, 係胸口模多幾野, 下面出水就一定會, 再用手指捽豆豆和探洞多數都會俾嘅, 但用JJ真扑就未必個個女人都接受。

引用:
原帖由 2000092 於 2020-10-23 18:54 發表 查看引用來源

請問ching 係香港定大陸發生?
當然是內地

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-10-23 20:42 發表 查看引用來源

油一搽上身, 係胸口模多幾野, 下面出水就一定會, 再用手指捽豆豆和探洞多數都會俾嘅, 但用JJ真扑就未必個個女人都接受。
你知得太清楚
手指摔豆搓波就一定不會缺

條女肯俾男人按都預咗被屌
男人按女人條嘢越摸越硬點忍到唔屌
根本就係按摩為名,扑嘢為實
引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-23 16:08 發表 查看引用來源
男按摩,按乜鳩?最後都系呃虾條,小弟老婆都系好like按摩,都最後又系比條按摩c屌左,百分百真事,講假就切柒😪

引用:
出面真係好多按摩師扮哂野,俾人按過摩就話自己識按,出到黎,女方出埋酒店錢,,摸兩野就借啲意屌埋,真係要事前傾好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆