上一頁下一頁
發新話題

請問有無男按摩師介紹?

收藏  |  訂閱
72  14.8k

係有料引到我心思思就冇所謂,如果唔係就算事前傾好到時唔想都唔會因為事前傾好就比佢亂黎
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-10-25 19:07 發表 查看引用來源
出面真係好多按摩師扮哂野,俾人按過摩就話自己識按,出到黎,女方出埋酒店錢,,摸兩野就借啲意屌埋,真係要事前傾好

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-23 16:15 發表 查看引用來源
係我識得條按摩佬
佢唔知道我地關系
到而家都係唔知道
按摩佬屌咗你老婆你唔嬲咩,系佢講俾你知屌咗條女(條女系你老婆)?

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-10-26 10:51 發表 查看引用來源
係有料引到我心思思就冇所謂,如果唔係就算事前傾好到時唔想都唔會因為事前傾好就比佢亂黎

如果真係做按摩果d係唔會亂黎,唔驚俾人告強姦咩,同我按開果個,事前冇講要攪,按完都唔會攪,但好似有另一個價錢,唔知係咪會做埋

同我按個個都冇攪我, 我反而好奇問過佢想唔想攪。
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-10-26 15:29 發表 查看引用來源
如果真係做按摩果d係唔會亂黎,唔驚俾人告強姦咩,同我按開果個,事前冇講要攪,按完都唔會攪,但好似有另一個價錢,唔知係咪會做埋

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-10-26 17:03 發表 查看引用來源
同我按個個都冇攪我, 我反而好奇問過佢想唔想攪。
如果你身型似大笨象河馬, 幾難提得起興趣搞你。 係唔係你自己先知!

按摩男👍🏼。我可試做

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-10-25 19:07 發表 查看引用來源
出面真係好多按摩師扮哂野,俾人按過摩就話自己識按,出到黎,女方出埋酒店錢,,摸兩野就借啲意屌埋,真係要事前傾好
大把呃虾條,d女人冇乃油唔知🤭

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-10-25 10:51 發表 查看引用來源
條女肯俾男人按都預咗被屌
男人按女人條嘢越摸越硬點忍到唔屌
根本就係按摩為名,扑嘢為實

d女人冇乜乃油唔知,個個話識按,根本都系呃虾條🤭

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2020-10-29 10:31 發表 查看引用來源
大把呃虾條,d女人冇乃油唔知🤭
我女人根本就知,去完一次又一次,吾乸西痕又点會去完又去,按摩系美其名🤭

回覆 49# 難得胡涂 的帖子

其實問一個問題可以大概知佢係真識按定呃蝦條,建議女仕搵按摩師個陣可以問吓,可以pm我攞答案(利申:我唔係呃蝦條,純提供意見,唔係比人唱死)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆