上一頁下一頁
發新話題

請問有無男按摩師介紹?

收藏  |  訂閱
72  14.7k

法例係膊頭至膝蓋範圍係唔可以亂按, 屬於非禮地帶, 我都有按摩證書, 學嗰陣導師咁講, 叫我哋小心啲好易俾人屈, 而家唔知有冇改到例.

講來講去又係果句   按人果個要自律 就算你識按或只想食虾條 都好   只要個女仕覺得你非禮 你就周身煩  唔識按不是錯  但多手就錯

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-10-29 14:33 發表 查看引用來源
講來講去又係果句   按人果個要自律 就算你識按或只想食虾條 都好   只要個女仕覺得你非禮 你就周身煩  唔識按不是錯  但多手就錯
Yes so true.
Inappropriate touching.
Good practice is telling what u will be doing next.  Also explain the procedure too if needed. Or wait till a confirmation ok before to proceed.
Never tell any sex related or ( political  especially  about hk ) jokes. Only talk about weather  travel

呢到所有男網友都應該係男按摩師

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-11-2 12:33 發表 查看引用來源
呢到所有男網友都應該係男按摩師
個個變身按摩師🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-2 20:20 發表 查看引用來源
個個變身按摩師🤣🤣🤣
有收錢,又有女食,酒店錢都慳番

有一個所謂按摩師叫。。。。。趙源昌

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-11-2 20:48 發表 查看引用來源

有收錢,又有女食,酒店錢都慳番

有一個所謂按摩師叫。。。。。趙源昌
有冇幫提子搵過按摩😂😂

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-2 21:15 發表 查看引用來源
有冇幫提子搵過按摩😂😂
試左你介紹個位

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-11-2 21:28 發表 查看引用來源

試左你介紹個位
佢自己去按,定你一齊去睇住

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-2 21:35 發表 查看引用來源
佢自己去按,定你一齊去睇住
Book 酒店睇住佢按

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆