同女同事係公司做.... 更新#24

收藏  |  訂閱
30  36.4k

唔緊要用濕紙巾抹返乾淨咪得囉

公司冇裝cam咩,小心做左男主角…………

引用:
原帖由 hachiu 於 2020-9-22 17:48 發表 查看引用來源

細公司嚟?
yup

尋日返工...老細叫佢入房整D野 仲叫佢拎埋Notebook 咁我都預佢入房入好耐 點知一入就入左2個鐘 我果陣都估計係入面應該咩都做齊晒...唔知係咪我咸濕 成日都以為佢地係房一定係偷情 可能真係
做公事時呢...  

佢若無其事咁出返黎 我例牌摸住佢大脾 問佢岩岩執左幾多劑 佢扮晒野話: 咩姐 真係要做野架

我一野拍落佢大脾度話: 係做野呀 做愛咋嘛

佢: 唔係 真係做野 冇搞野

我追問 : 坐住大脾做呀?

佢: 係...

佢答完係之後 我秒速硬左 之後繼續追問 : 有冇幫佢吹?

佢 : 有...佢一路渣我對波 我1隻手摸落去已經硬晒..跟住咪隔住條褲摸...跟住佢擰我個頭過去同佢打茄輪...跟住已經拉開自己條褲鏈 初頭都係用手 之後佢忍唔住係我耳邊講 : 幫我含
我就跪係地下幫佢 最後口爆左...

我 : 點解唔係間房搞埋?

佢 : 今晚先...

我原本仲諗住收工約佢去爆房...原來佢已經約左老細...

噢。。。。。咁你約咗佢今晚?🤣

引用:
原帖由 iadvantage 於 2020-9-27 18:28 發表 查看引用來源
噢。。。。。咁你約咗佢今晚?🤣
原本想約..不過佢已經約左老細....所以約唔到

宜家喺公司扑過幾多次。🙊

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2020-9-28 19:56 發表 查看引用來源
原本想約..不過佢已經約左老細....所以約唔到
三個人一齊都可以,可能到時屌埋你老細個肛門🤣

引用:
原帖由 hachiu 於 2020-9-28 21:27 發表 查看引用來源
宜家喺公司扑過幾多次。🙊
暫時就係果次...冇咩必要都唔會係公司搞...係都爆房啦...

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2020-10-4 18:26 發表 查看引用來源
暫時就係果次...冇咩必要都唔會係公司搞...係都爆房啦...
有無𥄫過佢哋系房搞?

前往最後回覆