做咗幾十年男人,到咗今日先知道原來要咁樣做..........

收藏  |  訂閱
34  5.6k

如果好似女人咁坐係度去廁所大家點睇?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 13:01 發表 查看引用來源

真係非常體貼
有次鴛鴦浴, 囡囡突然急尿. 我叫佢企系度, 洞高一隻腳屙, d尿射到我都無所謂. 結果 : 條水柱好壯觀.

回覆 11# honchan 的帖子

有亞媽咁樣教仔架,一係用廁紙抹頭。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-9-24 18:58 發表 查看引用來源
有亞媽咁樣教仔架,一係用廁紙抹頭。
應該係啲阿媽唔想經常刷馬桶同地下,所以教個仔咁樣做, 大個仔之後咁樣做 ,其他人見到可能會有尷尬情況出現。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-24 13:04 發表 查看引用來源
有次鴛鴦浴, 囡囡突然急尿. 我叫佢企系度, 洞高一隻腳屙, d尿射到我都無所謂. 結果 : 條水柱好壯觀.
老婆經常沖涼嗰時順便屙尿,如果尿急時候好似男人咁成條水柱射出嚟,但係好多時都係由兩條大髀流落地下。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-25 08:11 發表 查看引用來源

老婆經常沖涼嗰時順便屙尿,如果尿急時候好似男人咁成條水柱射出嚟,但係好多時都係由兩條大髀流落地下。
明天訂了staycation, 又同囡囡系king size bed打摔角. 一於屌爆佢個臭X.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-25 12:14 發表 查看引用來源
明天訂了staycation, 又同囡囡系king size bed打摔角. 一於屌爆佢個臭X.
聽到都戥你高興,又有正嘢食。

回覆 14# 平衡生活 的帖子

1人入1格,邊個知你做緊咩?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 13:17 發表 查看引用來源
第一種 ~ 就係揸住碌鳩, 前後前後咁chok下chok下,將遺漏在尿道裏面嘅尿液尾 chok 出嚟。
第二種 ~ 就係揸住碌鳩 上·下·左·右· 不停咁 fing干 fing 淨啲尿液尾出嚟。
第三種 ~ 就係屙完之後,企定定捉住條賓周唔好喐等佢慢慢滴乾滴淨。
哈哈哈哈哈哈!
想像到fing緊果陣其他人有咩反應
不過真係... 會事後用廁紙印一印o既男人感覺係體貼d
應該估到體貼咩啦卦

回覆 19# 蛇貴妃 的帖子

=射完順手幫女女抹返D x😅

前往最後回覆