做咗幾十年男人,到咗今日先知道原來要咁樣做..........

收藏  |  訂閱
34  5.6k

體貼咩呢,真係唔知
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-25 14:32 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈!
想像到fing緊果陣其他人有咩反應
不過真係... 會事後用廁紙印一印o既男人感覺係體貼d
應該估到體貼咩啦卦

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-26 23:55 發表 查看引用來源
=射完順手幫女女抹返D x😅

我意思係keep住每次痾完都用廁紙索一索乾d尿, 棍棍上面o既味道同完全唔抹係有分別囉
如果一個男人知道對方隨時隨地都會幫佢含, 唔好理人地介唔介意, 自己順手抹吓我覺得係有禮貌有教養o既表現

我有抹喎,我最憎啲尿整濕底褲,所以大多情況下都抹
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 09:40 發表 查看引用來源

我意思係keep住每次痾完都用廁紙索一索乾d尿, 棍棍上面o既味道同完全唔抹係有分別囉
如果一個男人知道對方隨時隨地都會幫佢含, 唔好理人地介唔介意, 自己順手抹吓我覺得係有禮貌有教養o既表現 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 11:26 發表 查看引用來源

每次幫囡囡乃閪, 都會水長流. 所以一定要準備盒紙巾, 每兩分鐘幫囡囡抹一次閪

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-28 12:51 發表 查看引用來源
每次幫囡囡乃閪, 都會水長流. 所以一定要準備盒紙巾, 每兩分鐘幫囡囡抹一次閪
做咩唔吞埋佢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 09:40 發表 查看引用來源

如果一個男人知道對方隨時隨地都會幫佢含, 唔好理人地介唔介意, 自己順手抹吓我覺得係有禮貌有教養o既表現 ...
咁就要買定啲女性專用清潔濕紙巾先得喇,每次屙完尿都用佢嚟抹下龜頭, 同埋要買定一樽女性潔膚沐浴露, 沖涼嗰時順便洗下龜頭,等佢清新啲香啲,咁樣囡囡含起來,吮起來,啜起來都會舒服啲, 好味啲。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-28 12:51 發表 查看引用來源
用紙巾抹咗佢好嘥喎,應該用條脷舐乾淨佢。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 11:26 發表 查看引用來源

咁勁抽,揸住碌鳩 fing 極都唔干,要搵厠紙抹?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-28 13:15 發表 查看引用來源

用紙巾抹咗佢好嘥喎,應該用條脷舐乾淨佢。
d閪水好腥呀? 由閪窿經屎眼流到落床單. 我乃到囡囡開始反白眼, 條頸紅晒, 我就開始擒佢, 一鳩插落佢閪窿狂屌. 咁樣大d機會一齊黎高潮.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-28 13:12 發表 查看引用來源

咁就要買定啲女性專用清潔濕紙巾先得喇,每次屙完尿都用佢嚟抹下龜頭, 同埋要買定一樽女性潔膚沐浴露, 沖涼嗰時順便洗下龜頭,等佢清新啲香啲,咁樣囡囡含起來,吮起來,啜起來都會舒服啲, 好味啲。 ...
又唔駛咁誇張o既..
太清香又有d 乸型
話晒都係啫啫有dd尿味都係正常囉, 含得就唔會介意
只要唔好一拉起包皮就一陣好攻鼻o既臭味其實有少少反而更sexy
我唔俾男友洗乾淨先要我含o架

前往最後回覆