做咗幾十年男人,到咗今日先知道原來要咁樣做..........

收藏  |  訂閱
6  5.6k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-22 00:09 發表 查看引用來源
我完事有用紙巾抹,用尿兜就無可能抹,俾其他人見到好怪相,抹完又唔知掉邊到,所以我一定搵有廁格先去。
我好憎用尿兜,因為啲尿其實會從尿兜反彈番落條褲到,極污糟。 ...
中學時, 好鍾意玩, 屙尿鬥遠. 果時又無諗過, "污糟"呢樣野.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-22 00:09 發表 查看引用來源
我完事有用紙巾抹,用尿兜就無可能抹,俾其他人見到好怪相,抹完又唔知掉邊到,所以我一定搵有廁格先去。
我好憎用尿兜,因為啲尿其實會從尿兜反彈番落條褲到,極污糟。 ...
有次睇住囡囡屙尿, 屙完我用廁紙幫佢抹閪, 佢好感動.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 13:01 發表 查看引用來源

真係非常體貼
有次鴛鴦浴, 囡囡突然急尿. 我叫佢企系度, 洞高一隻腳屙, d尿射到我都無所謂. 結果 : 條水柱好壯觀.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-25 08:11 發表 查看引用來源

老婆經常沖涼嗰時順便屙尿,如果尿急時候好似男人咁成條水柱射出嚟,但係好多時都係由兩條大髀流落地下。
明天訂了staycation, 又同囡囡系king size bed打摔角. 一於屌爆佢個臭X.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 11:26 發表 查看引用來源
我有抹喎,我最憎啲尿整濕底褲,所以大多情況下都抹

每次幫囡囡乃閪, 都會水長流. 所以一定要準備盒紙巾, 每兩分鐘幫囡囡抹一次閪

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-28 13:15 發表 查看引用來源

用紙巾抹咗佢好嘥喎,應該用條脷舐乾淨佢。
d閪水好腥呀? 由閪窿經屎眼流到落床單. 我乃到囡囡開始反白眼, 條頸紅晒, 我就開始擒佢, 一鳩插落佢閪窿狂屌. 咁樣大d機會一齊黎高潮.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 16:39 發表 查看引用來源
就係呢種感覺,因為污糟但對方唔介意肯奶,有做主人感覺。

今年肺炎肆虐, 小心d好

前往最後回覆