上一頁下一頁
發新話題

屌大肚婆

收藏  |  訂閱
47  27.0k

自己老婆大肚屌都要就住,不過唔洗有套果幾個月都好正,之後生完老婆仲有人奶,女上一路un,一路吱d奶比我飲都真係好正。
到玩開果件人妻都大肚既時候,就唔洗就住就住啦,大大力砌爆佢,起碼都屌過兩個大肚婆。

我都好懷念老婆大緊肚嘅時間,當時佢性慾高脹成日撩我做,個胸又大,陰毛又多,最正係粒liu變到超大粒,勁好啜。

引用:
原帖由 smithfield 於 2020-9-25 14:20 發表 查看引用來源
我都好懷念老婆大緊肚嘅時間,當時佢性慾高脹成日撩我做,個胸又大,陰毛又多,最正係粒liu變到超大粒,勁好啜。
唔洗懷念,再中出屌大佢個肚咪得囉🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-9-25 15:16 發表 查看引用來源

唔洗懷念,再中出屌大佢個肚咪得囉🤣
到時唔好話屌, 連瞓多陣都冇時間呀........

P.S. 啱啱先同公司位人妻吹完水, 兩年幾前佢生第三胎, 未見肚嗰陣已經對波谷到好勁(本身係瘦底有波路)啲手腳又幼, 而家可能收咗奶得返少少睇頭, 不過都勁正

回覆 18# ho501501 的帖子

Cccccccccc

引用:
原帖由 yau173325 於 2020-9-25 22:50 發表 查看引用來源
有冇得參加,我都想試吓
你會帶老婆或條女去俾人屌?😮

咩叫"頂到個B"? 佢意思係自己勁到穿過咗子宮頸頂到個BB?
大佬比少少常識, 了解吓男女生理構造先再自吹自擂啦...

回覆 24# manray 的帖子

咁人妻有無比你試過啲奶?

引用:
原帖由 benng2012 於 2020-9-27 09:58 發表 查看引用來源
咁人妻有無比你試過啲奶?
哈哈.......我都想
我自己嗰件就梗係試過啦, 有時啲奶塞哂啲乳線, 唔啜清佢嘅話會好唔舒服
啲味甜甜哋有啲似煉奶, 不過就好似水咁稀

好似好正咁

quote]原帖由 manray 於 2020-9-25 16:19 發表 查看引用來源

到時唔好話屌, 連瞓多陣都冇時間呀........

P.S. 啱啱先同公司位人妻吹完水, 兩年幾前佢生第三胎, 未見肚嗰陣已經對波谷到好勁(本身係瘦底有波路)啲手腳又幼, 而家可能收咗奶得返少少睇頭, 不過都勁正 ... [/quote]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆